Om oss


1718

innlogget

41286

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no

Personvern

Gaysir er opptatt av å bevare brukernes rett til privatliv, anonymitet og sikkerhet.

Alle opplysninger du gir om deg selv blir behandlet konfidensielt av Gaysir AS. Alle data lagres på en sikker og fortrolig måte i tråd med personvernreglene i lovverket. Personopplysninger blir kun gitt politi/påtalemakt etter skriftlig henvendelse og en konkret vurdering av den enkelte situasjon. Gaysir AS sletter alltid tekst som kan identifisere personer som ikke selv har aktivt valgt dette.

Innlogging og bruk av Gaysir foregår over sikre servere (SSL).

Gaysir samler inn IP-adresser på alle registrerte medlemmer som logger inn på Gaysir Interaktiv. Dette gjøres for å unngå misbruk av tjenesten.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i din nettleser, og brukes blant annet i statistikksammenheng for å se hvordan leserne har surfet på våre sider og for å håndtere innlogging.

Vi benytter TNS Gallup for å samle inn informasjon om bruken av nettsiden, noe de fleste større norske nettsteder også gjør.

I noen tilfeller benytter vi informasjonskapsler fra tredjepartsleverandører for å håndtere markedsundersøkelser, trafikkmålinger og for å forenkle annonsehåndtering. Slike systemer benytter vanligvis små bilder (1x1 piksler) eller JavaScript for denne oppgaven. Vi bruker for eksempel Googles annonseløsning, Adsense, som viser annonser basert på tidligere besøk og interesser.

Andre annonsører kan også skrive slike informasjonskapsler til din nettleser, blant annet for å måle effekten av annonsen.

Gaysir.no anvender i tillegg informasjonskapsler for å styre innlogging og verifisering på medlemssidene, og for å lagre enkelte brukerinstillinger på interaktiv. Ingen persondata om deg lagres eller videreformidles i disse informasjonskapslene.

Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner. Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse nettsider, kan forhindre tilgang til sider som krever innlogging og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

Betaling på Gaysir

Alle kortbetalingstransaksjoner er 100% anonyme og foregår over sikre servere (SSL) hos Nets (tidligere Bankenes Betalingssentral).