Om oss


2666

innlogget

43146

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no

Annonseinformasjon

1. Gaysir AS (Gaysir.no) er responsiv

Gaysir.no er eid av Gaysir AS, og er Norges største møteplass for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner (LHBT-personer). Gaysir.no har eksistert siden år 2000.
 
Med besøkstall på nærmere 100.000 og nesten 12 millioner sidevisninger i uken, har Gaysir.no befestet sin stilling som nummer én møteplass for LHBT-personer på nett. Besøk og sidevisninger fordeler seg mellom ordinær desktopp/PC, nettbrett og mobil.
 
Gaysir er en responsiv nettside. Det vil si at Gaysir.no er tilpasset alle skjermstørrelser – PC, nettbrett og mobiler.
 
En responsiv nettside gir flere muligheter i annonseformater og plasseringer. Vil du at din annonse kun skal være synlig overfor de som sitter på mobil eller PC, så er det nå lett å få til.

2. Annonsepriser, formater og treffsikkerhet

Vi vil gjerne at du leverer responsive annonser. Men siden responsive annonser fremdeles er på et tidlig stadium tilbyr vi også forhåndsestemte formater. Disse tilpasses desktopp/PC, nettbrett og mobil. Ønsker du at din annonse skal være synlig på alle skjermstørrelser må du bare lage noen flere formater av din annonse.
 
Gaysir har tilgjengelig annonseformatene gif, jpg, flash, html- og tredjepartskoder. Ved Flash-/html-annonser må det tilrettelegges for at linken åpnes i et nytt vindu. Flash-annonser må ha en clickTAG inkludert. Se informasjon om clickTAG nederst i denne saken.
 
Vi gjør oppmerksom på at flash-formatet ikke aksepteres av Apple og vil derfor ikke være synlig på iPhone og iPad.
 
Gaysir tilbyr frekvensstyring og geografisk styring for å øke treffsikkerheten. Det vil si at du kan bestemme hvor mange ganger en leser skal eksponeres for din annonse – x antall ganger per dag eller per uke. I tillegg kan vi styre geografisk nedslagsfelt. Hvis du bare vil treffe lesere/kunder i Oslo, vil det nå være mulig.
 
 

3. Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring er en markedsføringsteknikk hvor man skaper og distribuerer relevant og verdifullt innhold for å tiltrekke seg, etablere en relasjon med og engasjere en tydelig definert målgruppe – med et mål om å stimulere til lønnsom kundeadferd.
 
Denne typen annonser skal gi leseren relevant mer-informasjon, slik at avsender/annonsør beriker istedenfor å irritere, og samtidig bygger kred i lesergruppa de retter seg mot. Den visuelle utformingen ligner gjerne også på den redaksjonelle.
 
På Gaysir vil din artikkel ligge på forsiden og på interaktiv (for innloggede medlemmer).
 
Pris:
Kr. 15.000,- + mva for en ukes eksponering av to ulike artikler. Annonsør leverer artikler og bilder.
 

4. Unike besøkende og sidevisninger

For å se våre dekningstall på Desktopp/PC henviser vi til TNS Gallup for å få de ferskeste tallene.

Tallene for Desktopp/PC

 
For å se våre dekningstall på Mobil/Nettbrett henviser vi til TNS Gallup for å få de ferskeste tallene.

Tallene for Mobil/Nettbrett

 

5. Kontaktinformasjon

6. Materiellfrister og levering

Korrekt materiell må leveres 2 virkedager før kampanjestart. Ved for sen levering kan vi ikke garantere at annonsen kommer på i henhold til kjøreplan.

Materiell sendes til jim@gaysir.no
 
Husk å legge ved kundenavn og evt. kampanjenavn, og gjerne også når og hvor materiellet skal på. Url som annonsen skal linkes til må være vedlagt. Filnavnene må inneholde formatet for filen i filnavnet, og filnavnene kan ikke inneholde store bokstaver, mellomrom eller bokstavene æ, ø og å.