Om oss


655

innlogget

41299

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no

Annonseinformasjon

Gaysir AS (Gaysir.no) er responsiv

Gaysir.no er eid av Gaysir AS, og er Norges største møteplass for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner (LHBT-personer). Gaysir.no har eksistert siden år 2000.
 
Med besøkstall på nærmere 100.000 og nesten 12 millioner sidevisninger i uken, har Gaysir.no befestet sin stilling som nummer én møteplass for LHBT-personer på nett. Besøk og sidevisninger fordeler seg mellom ordinær desktopp/PC, nettbrett og mobil.
 
Gaysir er en responsiv nettside. Det vil si at Gaysir.no er tilpasset alle skjermstørrelser – PC, nettbrett og mobiler.
 
En responsiv nettside gir flere muligheter i annonseformater og plasseringer. Vil du at din annonse kun skal være synlig overfor de som sitter på mobil eller PC, så er det nå lett å få til.

Annonsepriser, formater og treffsikkerhet

Gaysir har tilgjengelig annonseformatene gif, jpg, flash, html- og tredjepartskoder. Ved Flash-/html-annonser må det tilrettelegges for at linken åpnes i et nytt vindu. Flash-annonser må ha en clickTAG inkludert. Se informasjon om clickTAG nederst i denne saken.
 
Vi gjør oppmerksom på at flash-formatet ikke aksepteres av Apple og vil derfor ikke være synlig på iPhone og iPad.
 
Gaysir tilbyr frekvensstyring og geografisk styring for å øke treffsikkerheten. Det vil si at du kan bestemme hvor mange ganger en leser skal eksponeres for din annonse – x antall ganger per dag eller per uke. I tillegg kan vi styre geografisk nedslagsfelt. Hvis du bare vil treffe lesere/kunder i Oslo, vil det nå være mulig.
 
 

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring er en markedsføringsteknikk hvor man skaper og distribuerer relevant og verdifullt innhold for å tiltrekke seg, etablere en relasjon med og engasjere en tydelig definert målgruppe – med et mål om å stimulere til lønnsom kundeadferd.
 
Denne typen annonser skal gi leseren relevant mer-informasjon, slik at avsender/annonsør beriker istedenfor å irritere, og samtidig bygger kred i lesergruppa de retter seg mot. Den visuelle utformingen ligner gjerne også på den redaksjonelle.
 
På Gaysir vil din artikkel ligge på forsiden og på interaktiv (for innloggede medlemmer).
 
Pris:
Kr. 20.000,- + mva for en ukes eksponering av to ulike artikler. Annonsør leverer artikler og bilder.
 

Kontaktinformasjon

Materiellfrister og levering

Korrekt materiell må leveres 2 virkedager før kampanjestart. Ved for sen levering kan vi ikke garantere at annonsen kommer på i henhold til kjøreplan.

Materiell sendes til jim@gaysir.no
 
Husk å legge ved kundenavn og evt. kampanjenavn, og gjerne også når og hvor materiellet skal på. Url som annonsen skal linkes til må være vedlagt. Filnavnene må inneholde formatet for filen i filnavnet, og filnavnene kan ikke inneholde store bokstaver, mellomrom eller bokstavene æ, ø og å.