Om oss


1650

innlogget

40237

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: [email protected]

Om Gaysir

Gaysir.no er et av Norges mest populære nettsteder med over 20 000 unike besøkende hver dag (70 000/uke). Gaysir produserer daglig nyheter som retter seg mot et skeivt publikum og har landets største nettsamfunn for homofile, lesbiske, bifile med over 41 000 aktive profiler. Du trenger ikke være homofil, lesbisk eller bifil for å bruke Gaysir eller opprette profil på Gaysir Interaktiv. Alle hyggelige mennesker er velkommen.

Det er gratis å opprette profil og bruke Gaysir Interaktiv, men du må være over 16 år.

Gaysir Interaktiv Pluss som gir tilgang til mer brukerfunksjonalitet koster 499,- pr år.

Gaysir.no har et aktivt debattforum som er åpent for alle, men du må være medlem i Gaysir Interaktiv for å kunne delta i debattene. Gaysir har Norges største og mest oppdaterte kalender over hva som skjer for homofile, lesbiske og bifile.

Ansvarlig utgiver av Gaysir.no er Gaysir AS. Selskapet ble etablert i år 2000 og har kontorer i Arbeidergata 2 i Oslo sentrum. Selskapet har fem ansatte.

Vennligst merk: Gaysir har ingen supporttelefon for vår interaktivtjeneste. Bruk epost [email protected] ved spørsmål eller problemer.

Gaysir AS
Arbeidergata 2,
0159 Oslo

E-post: [email protected]
Organisasjonsnummer: 982 156 998 mva.
Bankkonto: 7640 05 07291 Den norske Bank.
Sentralbord: 4000 1525. Alle hverdager: 10:00-15:00.

Support
[email protected]

Generelle henvendelser
[email protected]

Jim Høyen, daglig leder
E-post: [email protected]

Michael Wilson, Gaysir butikk
E-post: [email protected]

Ketil Randen, redaktør
E-post: [email protected]

Trygve Høiseth, programmering, design og utvikling
E-post: [email protected]

Robert Tomter, teknisk sjef og styreleder
E-post: [email protected]

Support:
[email protected]

Generelle henvendelser bes rettet til:
[email protected]

Ansvarsomfang

Gaysir AS er et norsk selskap og underlagt norsk lov. Brukere utenfor Norges grenser står selv ansvarlig for bruken av nettstedet. Gaysir garanterer ingen minimum oppetid og har intet ansvar for økonomisk eller annet tap dersom nettstedet Gaysir.no ikke er tilgjengelig.

Gaysir AS garanterer ikke at nettstedet (gaysir.no) er fritt for feil, verken redaksjonelt eller teknisk. Gaysir AS har ikke ansvar for innhold på nettsteder Gaysir.no linker til eller informerer om.

På Gaysir Interaktiv, Gaysir Forum og Gaysir Temagrupper har hver bruker selv det hele og fulle ansvar for det materialet som kommuniseres eller gjøres tilgjengelig. Gaysir AS forbeholder seg retten til å slette alt materiale (bilder, innlegg etc) som bryter med norsk lov eller vurderes som støtende eller i strid med nettstedets formål, uten noen form for erstatningsansvar eller forhåndsvarsel.

Gaysir Interaktiv har 16 års aldersgrense. Gaysir AS påtar seg intet ansvar for hendelser, situasjoner eller økonomisk tap som skyldes møter, avtale om møter eller lignende mellom brukere i det virkelige liv. Gaysir AS anbefaler at første møte alltid finner sted på offentlig sted. Gaysir AS tar intet ansvar for at personen bak en profil, ikke stemmer med profiltekst eller bilde(r). Foreninger og lag som har profil på Gaysir Interaktiv, er godkjent av Gaysir AS, men selskapet er uten ansvar for deres innhold og adferd.

Besøkende som oppdager ulovlig materiale bes om å gjøre Gaysir AS oppmerksom på dette til [email protected].