1764

innlogget

42937

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no


ANNONSE

Hva skjer i dag

✎ Legg inn

Oslo

 • Homo og kanari på London Pub

  Her sender vi masse musikkvideoer på storskjerm, og gjester kan komme med sine ønsker:) Det blir også karaoke utover kvelden. Nyt søndagen sammen med oss!
  Når: klokken 21:00
  Hvor: London Pub, Rosenkrantz' gate
  Mer informasjon ›
 • Indieseksuell - Live: Bow To Each Other

  Indieseksuell er endelig tilbake! Og hvilken bedre anledning enn å ta tilbake enn den gamle Indieseksuell-tradisjonen på Revolver med natt til 1. mai - noe som denne gangen betyr sø... Indieseksuell er endelig tilbake! Og hvilken bedre anledning enn å ta tilbake enn den gamle Indieseksuell-tradisjonen på Revolver med natt til 1. mai - noe som denne gangen betyr søndagsklubb med fri dagen etterpå! Tidligere har det blitt smått legendariske kvelder med navn som Beglomeg, Torgny og Bendik Giske på Indieseksuells natt til 1. mai-arrrangementer. Den norsk-kanadiske duoen Bow To Each Other har tidligere gjestet Indieseksuell som DJs, men denne gangen er det endelig tid for at de skal innta scenen.  Etter konserten er det et back-to-basics DJ-sett fra Indieseksuells egne Øyvind Rones og Paulo Velasquez. Det er fullstendig lov til å danse som om det var 2010 igjen.(Vis mer)
  Når: klokken 22:00
  Hvor: Revolver, Møllergata 32
  Aldersgrense: 20 år
  CC: 100 kroner
  Mer informasjon ›
 • Natt til 1.Mai - Haus of divas inviterer !

  Vi på Cesar inviterer til en heidundrende fest! Kvelden av alle kvelder, nemlig natt til 1.mai!! Derfor kommer Haus of Divas til å showe for fulle mugger. Det blir pop-up shows gjennom hel... Vi på Cesar inviterer til en heidundrende fest! Kvelden av alle kvelder, nemlig natt til 1.mai!! Derfor kommer Haus of Divas til å showe for fulle mugger. Det blir pop-up shows gjennom hele kvelden, og vi lover dere god stemning. Denne kvelden har vi med oss Tatjana Sapphire og Jennifer Electra som representerer drag gruppen; Haus of divas. - Jentene har fått med seg fantastiske Miss Cameron Claiborne, som i mange år har gjort det stort som artist i både Chile og Norge. Med oss som dj har vi fantastiske DJ Tine. CC - Gratis Tid - 21:00 Dj - Dj Tine.(Vis mer)
  Når: klokken 21:00
  Hvor: Cesar bar og cafe
  Aldersgrense: 20 år
  Mer informasjon ›

Bildeserier Fler »

bilde
bilde
bilde
bilde
bilde