1757

innlogget

40670

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no


ANNONSE

Hva skjer i dag

✎ Legg inn

Lillehammer

 • Skeivt kafétreff på Studenten på Lillehammer

  Skeive Studenter Innlandet inviterer til skeivt kafétreff på Studenten på Lillehammer høgskole (HINN). På Studenten er det mulig å kjøpe både kaffe o... Skeive Studenter Innlandet inviterer til skeivt kafétreff på Studenten på Lillehammer høgskole (HINN). På Studenten er det mulig å kjøpe både kaffe og noe å bite i, men du er selvfølgelig velkommen også uten å kjøpe noe. Sted: Studenten kaffebar, Gudbrandsdalsvegen 350, Lillehammer Tid: 15:00-17:00 Vi jobber med Vinterpride Lillehammer 2019 sammen med FRI Innlandet og Pride Innlandet, og ser etter flere frivillige som vil bli med. Kafétreffene vil blant annet brukes til forberedelser opp mot priden. Bli med på brainstorming av ideer om hva DU vil ha med på Lillehammers aller første pride! Alle er velkomne. Vil du bare bli med og mingle litt så er det helt i orden. Vel møtt!(Vis mer)
  Når: klokken 15:00
  Hvor: Studenten kaffebar, Gudbrandsdalsvegen 350
  Mer informasjon ›

Oslo

 • Skeiv kafé

  Skeiv kafe er et rusfritt lavterskeltilbud som er åpent ukentlig i Oslo og annenhver uke i Trondheim. Våre frivillige lager mat, og det er alltid åpent for nye kokker. På kafee... Skeiv kafe er et rusfritt lavterskeltilbud som er åpent ukentlig i Oslo og annenhver uke i Trondheim. Våre frivillige lager mat, og det er alltid åpent for nye kokker. På kafeen arrangerer vi regelmessige temakvelder hvor vi setter fokus på tematikk som berører målgruppen.(Vis mer)
  Når: klokken 17:00
  Hvor: Torggata 1
  Mer informasjon ›
 • Se RuPaul's Drag Race på Elsker med X-Dolls!

  Velkommen til en ny TORS//DRAG på Elsker - med visning av den nyeste episoden av RuPaul's Drag Race på lerret! Hver torsdag klokken 21 til 23 inviterer vi til en ny episode av RuPaul&#... Velkommen til en ny TORS//DRAG på Elsker - med visning av den nyeste episoden av RuPaul's Drag Race på lerret! Hver torsdag klokken 21 til 23 inviterer vi til en ny episode av RuPaul's Drag Race All Stars Sesong 4! Ta med venner og nyt episoden akkurat slik den er ment til å nytes: i felleskap med venner, fremmede, bekjente og dragqueens! Den lokale dragqueen-trioen X-Dolls stiller som vertinner og med live underholdning. Det blir sitteplasser, gratis inngang og baren er åpen med gode priser som vanlig. Elsker er oppe fra 18 og stenger ikke før klokken 03 - velkommen!(Vis mer)
  Når: klokken 21:00
  Hvor: Elsker
  Aldersgrense: 20 år
  Mer informasjon ›
 • Raballder volleyball Mix2

  Rabllder volleyball Mix2 trener, men ønsker også velkommen til nye spillere. Nivå: medium.


  Når: klokken 19:00
  Hvor: Valle Hovin
  Mer informasjon ›
 • Innebandytrening med Raballder Innebandy

  Vi er en gruppe skeive som møtes én gang i uken for å spille innebandy. Treningene foregår hver torsdag kl. 19.30 - 21.00 i Bjølsenhallen, inne på området ... Vi er en gruppe skeive som møtes én gang i uken for å spille innebandy. Treningene foregår hver torsdag kl. 19.30 - 21.00 i Bjølsenhallen, inne på området til Bjølsen Studentby. Tilbudet er en del av idrettsklubben Raballder. Treningene er lavterskel, og alle er hjertelig velkomne uansett nivå. Møt gjerne opp på Bjølsen dersom du har lyst til å være med oss og spille! For mer informasjon kan du sjekke ut vår nettside eller søke opp Raballder Innebandy på Facebook.(Vis mer)
  Når: klokken 19:30
  Hvor: Bjølsenhallen
  Mer informasjon ›

Bildeserier Fler »

bilde
bilde
bilde
bilde
bilde