2134

innlogget

40530

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: [email protected]


ANNONSE

Hva skjer i dag

✎ Legg inn

Lillehammer

 • Vinterpride Lillehammer 2019

  FRI Innlandet og Pride Innlandet har gleden av å invitere til Vinterpride Lillehammer 21.-24. februar 2019.


  Når: klokken 09:00
  Hvor: Lillehammer sentrum
  Mer informasjon ›
 • Vinterpride: Felles brunsj på Fabrikken

  Etter en forrykende festival er det godt å ta det litt rolig på morgenkvisten. Bli med til Fabrikken og spis deilig brunsj med oss. I tillegg til matservering blir det avslutning og kanskj... Etter en forrykende festival er det godt å ta det litt rolig på morgenkvisten. Bli med til Fabrikken og spis deilig brunsj med oss. I tillegg til matservering blir det avslutning og kanskje litt taler, og mingling med House of Divas. For bare 150,- kr per person får du tilgang til følgende dagen-derpå meny: Landbrød, steinalderbrød, knekkebrød, glutenfritt knekkebrød Smør, olivenolje Syltetøy, ost og assortert pålegg Eggerøre, bacon, ovnsbakte Grøstadpølser, stekte poteter og tomatsaus Vegetarstrata (pai med egg, brød, sopp og grønnsaker) Salat med agurk, tomat, rødløk Muffins Eplejuice og appelsinjuice(Vis mer)
  Når: klokken 12:00
  Hvor: Fabrikken AS, Løkkegata 9
  Mer informasjon ›
 • Vinterpride: Visning av filmen The Miseducation of Cameron Post

  Med stor takk til Lillehammer kino, har Vinterpride Lillehammer 2019 muligheten til å inviterer til «Miseducation of Cameron Post» til spesialpris kr 80,- per billett. Filmen vant Gr... Med stor takk til Lillehammer kino, har Vinterpride Lillehammer 2019 muligheten til å inviterer til «Miseducation of Cameron Post» til spesialpris kr 80,- per billett. Filmen vant Grand Jury Prize Award under Sundance Filmfestival 2018! Samme kveld som tenåringsjenta Cameron Post drar på skoleavslutningsballet med typen, sin blir hun tatt på fersken mens hun kliner med en jente fra bibelgruppa. Året er 1993, og i den konservative lille Montana-byen hun bor i tillates ikke den slags seksuelle utskeielser. Familien hennes blir rasende, og sender til God's Promise, en avsidesliggende konverteringsleir som hevder å kunne omvende homofile til en sunn kristen seksualitet. Sammen med en broket gjeng ungdommer som alle deler samme «synd», men har forskjellige meninger om hvordan man skal håndtere den, må hun finne mot til å tørre å være seg selv.(Vis mer)
  Når: klokken 15:30
  Hvor: Lillehammer kino, Kirkegaten 69
  CC: 80 kroner
  Mer informasjon ›

Oslo

 • Raballder volleyball - Spilling for alle

  Dette er treningen hvor vi kun spiller volleyball. Ingen teknikktrening, kun spill og moro. Alle lag og alle nivåer velkommen.


  Når: klokken 18:00
  Hvor: Nydalen videregående skole
  Mer informasjon ›

Bildeserier Fler »

bilde
bilde
bilde
bilde
bilde