624

innlogget

43074

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no


ANNONSE

Hva skjer i dag

✎ Legg inn

Fredrikstad

 • Skeiva by the river

  Fredrikstad på skeiva holder vinterskeiva på Bryggepromenaden denne gang, nærmere bestemt 2 etg. i restaurant «Paa Brygga». Supre lokaler med god bar, og røykebalk... Fredrikstad på skeiva holder vinterskeiva på Bryggepromenaden denne gang, nærmere bestemt 2 etg. i restaurant «Paa Brygga». Supre lokaler med god bar, og røykebalkong ut mot elven. Dj Vera drar i gang dansegulvet med nye og gamle kjente hits. Det blir også en gjeste-Dj. Party starter kl. 22.00 til 2.30. Velkommen arr.Blikk & Dj Vera.(Vis mer)
  Når: klokken 22:00
  Hvor: Paa Brygga, 2. etg (Dampskipsbrygga 12).
  Aldersgrense: 20 år
  CC: 150 kroner
  Mer informasjon ›
 • Infomøte om FRI Østfold, etterfulgt av Fredrikstad på Skeiva!

  Vil du vite mer om FRI og hva vi driver med rundt omkring i landet og i verden? Eller vil du kanskje være med på å få mer aktivitet i FRI Østfold? Velkommen til informas... Vil du vite mer om FRI og hva vi driver med rundt omkring i landet og i verden? Eller vil du kanskje være med på å få mer aktivitet i FRI Østfold? Velkommen til informasjonsmøte den 25. februar! Dette er en super sjans til å vise engasjement - og du kan bidra til å få lokallaget opp å gå! Denne kvelden skjer følgende: 19.00: Informasjonsmøte på Fredrikstad Sentrum Frivilligsentral ca. 20.00: Vi går i fellesskap til Peppes Pizza Fredrikstad, for pizza og hygge - på FRI sin regning! Og om du deltar på informasjonsmøtet - som er rusfritt - får du FRI inngang på Fredrikstad på Skeiva som finner sted i lokalene til Paa Brygga, i Fredrikstad samme kvelden fra 22.00! PS: Fredrikstad på Skeiva har 20 års aldersgrense. Har du spørsmål kan du ta kontakt med Kristoffer, tlf: 41143143 eller Marte, tlf: 90954485 Vi håper å se deg denne kvelden!(Vis mer)
  Når: klokken 19:00
  Hvor: Fredrikstad Sentrum Frivilligsentral, J.N Jacobsensgate 15
  Mer informasjon ›

Oslo

 • Disco Cartel @ Vingen Bar

  Fra å være en upperclass-Coctail Bar gjør vi Vingen om til et sted for dragqueens, clubkids, streitinger og alle som syns penskjorta hører til på kontoret. Det blir som... Fra å være en upperclass-Coctail Bar gjør vi Vingen om til et sted for dragqueens, clubkids, streitinger og alle som syns penskjorta hører til på kontoret. Det blir som alltid funky stemning, fete visuals og handouts! To DJs, én VJ, et show og herlig stemning!(Vis mer)
  Når: klokken 22:00
  Hvor: Vingen Bar - Strandpromenaden 2
  Aldersgrense: 20 år
  CC: 100 kroner
  Mer informasjon ›
 • Saturday Night With Pete McBride

  DJ Pete McBride lover høy stemning og god musikk. Karoke blandet med den beste musikken fra 80-tallet og frem til nå. Uteserveringen er åpen hele natta. Velkommen!


  Når: klokken 22:00
  Hvor: Cesar Bar & Cafe, CJ Hambros plass 2, ved Tinghuset
  Aldersgrense: 20 år
  Mer informasjon ›

Bildeserier Fler »

bilde
bilde
bilde
bilde
bilde