1800

innlogget

42911

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no


ANNONSE

Hva skjer i dag

✎ Legg inn

Oslo

 • TorsdagsBingo på London Pub

  Vi spiller to runder bingo! Kom og spill med Anne Berit Svimeslåtten Hvælveru og Viola Greåker hver torsdag kl. 21.00. Premie på alle rekkene 1 - 5 rader vannrett.


  Når: klokken 21:00
  Hvor: London Pub, Rosenkrantz' gate
  Aldersgrense: 20 år
  Mer informasjon ›

Porsgrunn

 • Temakveld: Kjenner du dine rettigheter på jobben?

  I følge World Happiness Report ble Norge i år kåret til verdens lykkeligste land. Samtidig opplever vi et stadig tøffere arbeidsmarked, særlig for unge. Derfor lurer vi... I følge World Happiness Report ble Norge i år kåret til verdens lykkeligste land. Samtidig opplever vi et stadig tøffere arbeidsmarked, særlig for unge. Derfor lurer vi på: Blir vi diskriminert i verdens lykkeligste land? LO Telemark og FRI Telemark ønsker å se nærmere på dette, og inviterer til en kveld for å lære unge fra 15 - 30 år, hvilke rettigheter man har på jobben. Vi legger opp til en aktiv kveld med fokus på det du som ung arbeidstaker bør vite og ønsker å vite om arbeidslivet. Du har kanskje allerede begynt å jobbe, eller fått deg din første sommerjobb? I så fall er dette kvelden for deg! Tid: 27. april, kl. 18.00 - 21.00 Sted: Meierigården i Porsgrunn PS: Det serveres pizza!(Vis mer)
  Når: klokken 18:00
  Hvor: Meierigården Ungdomskulturhus, Storgata 115
  Aldersgrense: 15 år
  Mer informasjon ›

Skien

 • Kafètreff med FRI Telemark

  Kom å bli med FRI Telemark på Kafètreff i hyggelige omgivelser ?? Her er alle velkomne, uansett kjønn og legning. FRI Telemark setter kaffen på bordet og ser frem til &... Kom å bli med FRI Telemark på Kafètreff i hyggelige omgivelser ?? Her er alle velkomne, uansett kjønn og legning. FRI Telemark setter kaffen på bordet og ser frem til å se deg Kom alene, eller ta med en venn eller to, vi sees!(Vis mer)
  Når: klokken 18:00
  Hvor: Folque Cafe, Henrik Ibsensgate 10

Bildeserier Fler »

bilde
bilde
bilde
bilde
bilde