2828

innlogget

9611

kvinner

34650

menn

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© Gaysir AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no


ANNONSE

Hva skjer i dag

Tips oss!

Bergen

 • Septemberquiz

  Skeive Studenter arrangerer semesterets første quiz, og denne gangen blir det internasjonal quiz! Quizzen vil foregå på engelsk. Maks fem personer på hvert lag, quizmasters ord er lov, osv. Har du... Skeive Studenter arrangerer semesterets første quiz, og denne gangen blir det internasjonal quiz! Quizzen vil foregå på engelsk. Maks fem personer på hvert lag, quizmasters ord er lov, osv. Har du ikke lag? Null problem! Vi plasserer deg på et lag :) Vi gir ut premier til vinnerlaget, samt kreativitetspremie til de mest kreative. Vinner- og taperlagene får på slutten av quizzen velge vinner- og taperkategorier til neste quiz! Det er gratis å være med hvis man er medlem i Skeive Studenter, og man kan melde seg inn for 50kr for ett semester eller 80kr for to. Ikke-medlemmer betaler 30kr for å delta.(Vis mer)
  Når: klokken 20:00
  Hvor: Fincken, Nygårdsgaten 2a
  Aldersgrense: 18 år
  CC: 30 kroner

Kristiansand

 • Skeiv ungdom inviterer til debatt

  Hei hei alle sammen, idag inviterer vi til debatt her i lokallaget. Vi kommer til å ta opp de to siste temaene som ikke ble tatt opp i vår, i tillegg til at vi før vi starter inviterer dere alle til... Hei hei alle sammen, idag inviterer vi til debatt her i lokallaget. Vi kommer til å ta opp de to siste temaene som ikke ble tatt opp i vår, i tillegg til at vi før vi starter inviterer dere alle til å komme med temaer dere ønsker å debattere.(Vis mer)
  Når: klokken 17:00
  Hvor: Samsen vesterveien 2
  Mer informasjon ›

Oslo

 • Torsdags bingo med Viola Greåker & Anne Berit Svimeslåtten Hvælveru

  Bingo-jentene deres er klare! Vi starter med å levere ut bingo bonger kl.21, og starter så fort de er levert ut. Kom gjerne på "bingo vors". Vær sosial med venner før vi setter igang, da rekker dere... Bingo-jentene deres er klare! Vi starter med å levere ut bingo bonger kl.21, og starter så fort de er levert ut. Kom gjerne på "bingo vors". Vær sosial med venner før vi setter igang, da rekker dere noen billig pils før kl.21 også. Gratis bingo samt inngang! Velkommen skal dere være:)(Vis mer)
  Når: klokken 21:00
  Hvor: London Pub Oslo
  Aldersgrense: 20 år
  Mer informasjon ›

Stavanger

 • Stavanger på Skeivå - Ungdomscafe (rusfritt)

  Ungdomkafé (rusfritt) for LHBT ungdom opp til og med 26 år. Kveld med spill og konkurranser. Forteller Liv Brita Brodal kommer.
  Når: klokken 19:00
  Hvor: LLH Rogaland sine lokaler i Verksgata 17
  Mer informasjon ›

 • Stavanger på Skeivå - Debatt

  Debatt: skjæringspunkt mellom legning, kultur og religion? Debattleder: Gro Lindstad.
  Når: klokken 20:00
  Hvor: Arkivet
  Mer informasjon ›


Bildeserier Fler »

bilde
bilde
bilde
bilde
bilde