2114

innlogget

9471

kvinner

34604

menn

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© Gaysir AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no


ANNONSE

Hva skjer i dag

Tips oss!

Oslo

 • TimeCapsule hos Klubb 9

  Denne Lørdagen tar Alfi og VJ Omni oss med på en tidsreise fra 20-tallet og frem til i dag.
  Når: klokken 22:00
  Hvor: Klubb 9 - Kristian IVs gate 9
  Aldersgrense: 20 år
  CC: 100 kroner
  Mer informasjon ›

 • Indieseksuell - Live: Death Team (SE)

  Den svenske duoen Death Team dukket plutselig opp i fjor med låten "Fucking Bitches In The Hood", en sak som var like sjarmerende og rar som den var morsom og fjasete. Men i etterkant har de levert to... Den svenske duoen Death Team dukket plutselig opp i fjor med låten "Fucking Bitches In The Hood", en sak som var like sjarmerende og rar som den var morsom og fjasete. Men i etterkant har de levert to kanonsingler til i form av "Dolphin Style" og "So Fresh", samt leverte knallkonserter på både Slottsfjell og Audunbakken i sommer. Death Team handler om god stemning, og det når de i tillegg greier å formidle god stemning med helt sjukt catchy og dansbare låter, kan det jo faktisk ikke bli bedre. Det sier jo litt at de kan beskrives som en blanding av Abba og Eminem. Og Death Team gleder seg! Denne meldingen tikket inn så snart det ble klart at dette skjer: - Death Team hälsar att dom älskar Norge och alla som bor i Norge, från tiggarna på gatan till de som sköter om norska oljefonden och alla däri mellan och att vi är så glada att få spela på just Indieseksuell som verkar vara den bästa klubben i hela Norge samt att Johen har en ny favorittröja som hen kommer ha på sig på scenen och jätteglad därför!!!!!! I over fem år har Indieseksuell markert seg som et av hovedstadens mest populære skeive klubbkonsepter, og har på kveldene sine presentert en rekke fantastiske navn på scenen. De seneste årene har klubbkonseptet også hatt faste besøk i Tromsø og Bergen, hvor de har tatt med seg mottoet om at man ikke er påbudt å høre på alt av skeive klisjeer hva gjelder musikk - selv om man er skeiv. Felles for alle kveldene er at dansegulvet koker helt til siste sekund. https://soundcloud.com/deathteam Dørene åpner kl 22.00 Inngang: 100,- (kun dørsalg) Velkommen!(Vis mer)
  Når: klokken 22:00
  Hvor: Internasjonalen, Youngstorget 2
  Aldersgrense: 20 år
  CC: 100 kroner
  Mer informasjon ›

 • Late bloomer ladies. Møte for damer som funderer over egen legning

  Vi ønsker velkommen til treff i LLHs lokaler i Tollbugata 24. Lørdagens møte står i den gode samtalens tegn, så vi har planer om å lufte meninger og synspunkter sammen denne kvelden. Som vanlig tar... Vi ønsker velkommen til treff i LLHs lokaler i Tollbugata 24. Lørdagens møte står i den gode samtalens tegn, så vi har planer om å lufte meninger og synspunkter sammen denne kvelden. Som vanlig tar vi sikte på å gå ut og ta en matbit sammen etter møtet. Forrige gang var vi 15 glade damer som toget ut i kvelden etter et særdeles hyggelig møte med samtaler og synspunkter om legning og det å finne ut av hvem man tilsynelatende har vært hele tiden... eller blitt :-). En trivelig og rik kveld. Håper mange vil finne veien til oss på lørdag.(Vis mer)
  Når: klokken 17:30
  Hvor: LLHs lokaler i Tollbugata 24, 4. etasje, Oslo sentrum.
  Mer informasjon ›

 • Pride Cruise 2015 - Happy Pride!

  Oslo Pride og Stena Line har tradisjonen tro gleden av å ønske velkommen til Pride Cruise - det årlige seilaset hvor Stena Saga inntas av skeive fra hele landet, og hvor glitter, glam, mgp og dragshow... Oslo Pride og Stena Line har tradisjonen tro gleden av å ønske velkommen til Pride Cruise - det årlige seilaset hvor Stena Saga inntas av skeive fra hele landet, og hvor glitter, glam, mgp og dragshow fyller båten til randen. I år byr vi på underholdning av Shirley Clamp, kjent fra Melodifestivalen, Diamond Dogs, en av Sveriges mest populære drag-grupper, det blir «Homo-Halleluja» med hele Norges GT-Sara, show med Apparance og underholdning av Apache. I tillegg blir det djs.(Vis mer)
  Når: klokken 18:30
  Hvor: Stena Saga
  Aldersgrense: 23 år
  Mer informasjon ›

 • SLM Fetish Club Night

  Fest på SLM, byens kåteste klubb!
  Når: klokken 23:00
  Hvor: SLM, Rådhusgata 28, inngang fra Nedre Slottsgate
  Aldersgrense: 18 år
  CC: 120 kroner
  Mer informasjon ›

Stockholm, Sverige

 • KING KONG Sthlm

  "Saturday" kl 23-03. Madame Heinz and the naughty elves welcomes you to KING KONGs cave. Dance floor; A symbiosis of dance, RnB, 80s, 90s, disco and vocal pop house. Schlager floor; Heavy mental... "Saturday" kl 23-03. Madame Heinz and the naughty elves welcomes you to KING KONGs cave. Dance floor; A symbiosis of dance, RnB, 80s, 90s, disco and vocal pop
  house. Schlager floor; Heavy mental Schlager and passionate pop. Cover: 140 bananas, jackets included!
  (Vis mer)
  Når: klokken 23:00
  Aldersgrense: 20 år
  Mer informasjon ›


Bildeserier Fler »

bilde
bilde
bilde
bilde
bilde