2967

innlogget

8261

kvinner

33968

menn

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© Gaysir AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no


ANNONSE

Hva skjer i dag

Tips oss!

Bergen

 • Precarious rights of LGBT refugees - experiences from Norway as a recieving state

  Paneldebatt om skeive migranter, flyktninger og asylsøkere som kommer til Norge og norske migrasjonsmyndigheters praksis.
  Når: klokken 14:30
  Hvor: Bergen Resource Centre, Jekteviksbakken 31, Bergen
  Mer informasjon ›

Kautokeino

 • Sápmi pride

  Sápmi pride arrangeres for første gang i Kautokeino. Festivalen varer fra 25. - 28. august. Et viktig arrangement, etter at Kautokeino kirke gikk ut med at de vil nekte likekjønnede par å gifte seg i... Sápmi pride arrangeres for første gang i Kautokeino. Festivalen varer fra 25. - 28. august. Et viktig arrangement, etter at Kautokeino kirke gikk ut med at de vil nekte likekjønnede par å gifte seg i deres lokaler. Det blir prideparade på lørdag 27. august. kl. 12.(Vis mer)
  Når: klokken 20:00
  Mer informasjon ›

Kristiansand

 • Skeive Sørlandsdager

  Skeive Sørlandsdager varer fra 25. - 28. august. Festivalen arrangeres av FRI Sør, og er landsdelens fremste feiring av mangfoldet på Agder. Blant høydepunktene er Showkveld på fredag og paraden på... Skeive Sørlandsdager varer fra 25. - 28. august. Festivalen arrangeres av FRI Sør, og er landsdelens fremste feiring av mangfoldet på Agder. Blant høydepunktene er Showkveld på fredag og paraden på lørdag (kl 14). Vi har også arrangementer rettet mot ungdom.(Vis mer)
  Når: klokken 20:00
  Mer informasjon ›

Oslo

 • Skeiv Kafe

  Temakveld: Skeiv Verden inviterer Leif-Ove Hansen fra HIV Norge for et foredrag om PREP. Prep står for preeksponeringsprofylakse og er hivmedisiner som gis hivnegative for å forebygge eventuell... Temakveld: Skeiv Verden inviterer Leif-Ove Hansen fra HIV Norge for et foredrag om PREP. Prep står for preeksponeringsprofylakse og er hivmedisiner som gis hivnegative for å forebygge eventuell hivinfeksjon. Vil du vite mer om det? Kom gjerne på besøk. :) Skeiv Kafe er et åpent lavterskelstilbud for og av LHBTQI personer med minoritetsbakgrunn. Vi serverer et lett måltid i sosiale omstendigheter. Velkommen til oss.(Vis mer)
  Når: klokken 17:00
  Hvor: Torggata 1

 • César Kick-off Week - Que viva las reinas

  Den nystartede draggruppa debuterer på Cesar's nyåpnede scene, under navnet Que viva las reinas. Denne kvelden blir det både glede, humor og burlesque eller som de kaller det, GHB. I anledning... Den nystartede draggruppa debuterer på Cesar's nyåpnede scene, under navnet Que viva las reinas. Denne kvelden blir det både glede, humor og burlesque eller som de kaller det, GHB. I anledning showet har de også med seg ett knippe herlige medhjelpere. 22:00 - Gratis inngang!(Vis mer)
  Når: klokken 22:00
  Hvor: César Bar & Café, CJ Hambros plass 2, ved Tinghuset
  Aldersgrense: 20 år
  Mer informasjon ›

Trondheim

 • Jentetrening

  Dette er en gruppe for treningsglade skeive jenter i Trondheim. Ønsker du å bli kjent med nye folk og samtidig være i aktivitet? Da er dette en ypperlig anledning! Ingen sportslige... Dette er en gruppe for treningsglade skeive jenter i Trondheim. Ønsker du å bli kjent med nye folk og samtidig være i aktivitet? Da er dette en ypperlig anledning! Ingen sportslige kvalifikasjoner kreves for å være med - fokuset er på å ha det gøy. Vi har trening hver torsdag og det går mye i fotball, men også andre aktiviteter. Forslag og initiativ til aktiviteter ønskes velkommen! Alder: 16 - 60 år.(Vis mer)
  Når: klokken 18:30
  Hvor: Ulike plasser i byen
  Mer informasjon ›


Bildeserier Fler »

bilde
bilde
bilde
bilde
bilde