1962

innlogget

9907

kvinner

34743

menn

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© Gaysir AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no


ANNONSE

Hva skjer i dag

Tips oss!

Oslo

 • Raballder volleyball trener

  Vi trener hver tirsdag kl. 19.15 - 21 på Stig Skole. Er du interessert i bli med og spille? Sjekk vår gruppe på Facebook.... Vi trener hver tirsdag kl. 19.15 - 21 på Stig Skole. Er du interessert i bli med og spille? Sjekk vår gruppe på Facebook.(Vis mer)
  Når: klokken 19:15
  Hvor: Stig skole, Stovner

 • LeDa - besøker Forsvarsmuseet

  Lesber i dagslys får omvisning i utstillingen: "Den vestindiske arv" på Forsvarsmuseet, Akershus festning. Tar for seg norsk-dansk slavehold m m. Gratis. Kafébesøk etterpå. Kontaktperson: Solfrid tlf... Lesber i dagslys får omvisning i utstillingen: "Den vestindiske arv" på Forsvarsmuseet, Akershus festning. Tar for seg norsk-dansk slavehold m m. Gratis. Kafébesøk etterpå. Kontaktperson: Solfrid tlf 97173143.(Vis mer)
  Når: klokken 13:00
  Hvor: Forsvarsmuseet, Akershus festning

 • Trening med Raballder Innebandy

  Raballder innebandy trener en gang i uken og spiller kamper i bedriftsidrettsserien. Dette er et flott tilbud til deg som ønsker å trene i lag. Med jevne mellomrom er det også sosiale aktiviteter slik... Raballder innebandy trener en gang i uken og spiller kamper i bedriftsidrettsserien. Dette er et flott tilbud til deg som ønsker å trene i lag. Med jevne mellomrom er det også sosiale aktiviteter slik at det er mulighet til å utvide sitt sosiale nettverk utover det sportslige. Vel møtt.(Vis mer)
  Når: klokken 21:00
  Hvor: Bjølsenhallen
  Mer informasjon ›


Bildeserier Fler »

bilde
bilde
bilde
bilde
bilde