945

innlogget

9806

kvinner

34663

menn

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© Gaysir AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no


ANNONSE

Hva skjer i dag

Tips oss!

Oslo

 • Raballder volleyball trener

  Vi trener hver tirsdag kl. 19.15 - 21 på Stig Skole. Er du interessert i bli med og spille? Sjekk vår gruppe på Facebook.... Vi trener hver tirsdag kl. 19.15 - 21 på Stig Skole. Er du interessert i bli med og spille? Sjekk vår gruppe på Facebook.(Vis mer)
  Når: klokken 19:15
  Hvor: Stig skole, Stovner

 • Trening med Raballder Innebandy

  Raballder innebandy trener en gang i uken og spiller kamper i bedriftsidrettsserien. Dette er et flott tilbud til deg som ønsker å trene i lag. Med jevne mellomrom er det også sosiale aktiviteter slik... Raballder innebandy trener en gang i uken og spiller kamper i bedriftsidrettsserien. Dette er et flott tilbud til deg som ønsker å trene i lag. Med jevne mellomrom er det også sosiale aktiviteter slik at det er mulighet til å utvide sitt sosiale nettverk utover det sportslige. Vel møtt.(Vis mer)
  Når: klokken 21:00
  Hvor: Bjølsenhallen
  Mer informasjon ›

 • LeDA: Besøker Bygdøy Kongsgård

  Vi besøker Bygdøy Kongsgård og får en times vandring gjennom fjøsene med informasjon om økologisk dyrking og drift og møte med dyrene. Kr 70.-. Påmelding. Buss 30 mot ... Vi besøker Bygdøy Kongsgård og får en times vandring gjennom fjøsene med informasjon om økologisk dyrking og drift og møte med dyrene. Kr 70.-. Påmelding. Buss 30 mot Bygdøy fra Jernbanetorget kl 12.20 til Bygdøy Kongsgård kl 12.37. Kafebesøk etterpå. Kontaktperson: Solfrid tlf 97173143(Vis mer)
  Når: klokken 13:00


Bildeserier Fler »

bilde
bilde
bilde
bilde
bilde