Forum


2134

innlogget

40195

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: [email protected]

Regler

Gaysirredaksjonen svarer generelt ikke på innlegg i forumet. Vi har moderatorer som overvåker forumet og sletter innlegg i strid med våre retningslinjer. Inaktive debatter eldre enn fire måneder vil slettes. Forumet er utelukkende for debatt, og all annen type annonsering vil slettes uten varsel.

Saklighet
Det er en selvfølge at man er saklig, både når man stiller egne spørsmål og svarer på andres spørsmål. Forumet er et sted utelukkende for debatt. Ikke bruk forumet til å etterspørre eller tilby varer, tjenester eller lignende, og heller ikke for å annonsere fester eller arrangementer. Slike tråder vil stenges.

Netikette
I forumet gjelder vanlig folkeskikk og alminnelig høflighet. Støtende/grovt provoserende språk skal ikke forekomme. Poster som inneholder personhets, sjikane, rasisme, mobbing, grove generaliseringer av grupper eller som er skrevet utelukkende for å provosere, vil bli slettet.

Erfaringsnivå
Ikke kritiser debattanter for manglende kunnskaper, skrivefeil eller personlig smak. Husk at forumet er en læringsressurs som alle skal kunne ha nytte av, uansett faglig nivå. Skal du korrigere en faglig feil, skal det skje på en saklig måte. Personangrep vil ikke bli tolerert. Husk at alle som poster på Gaysirs forum er mennesker med alt det innebærer - det du skriver kan såre og støte andre. Les nøye gjennom innlegg du poster, vurder om det passer i debatten og om det er nødvendig. Vær forsiktig med hvordan du ordlegger deg. Ironi er vanskelig å skjønne i skrift, og intern humor kan misforstås.

Søke i forumet
Søk i forumet og sjekk siste aktive debatter før du starter en ny debatt for å unngå flere tråder om samme tema. Moderatorer vil stenge tråder med tema som allerede debatteres, og henvise til den eldre tråden.

Valg av kategori og overskrift
Det er viktig at du poster i korrekt kategori. Dette vil lette moderatorenes arbeid, ved at de slipper å flytte postene. Velg også en overskrift som beskriver innholdet i innlegget ditt på en best mulig måte. Valg av overskrifter kan være essensielt i forhold til hva du ønsker å få svar på, så bruk litt ekstra tid på formuleringen.
Ikke lag meningsløse debatter selv om du kjeder deg. Dette gjelder alle deler av forumet.

Piratkopiering
Direkte lenking til opphavsrettslig beskyttet materiale som bryter med norsk lovverk tillates ikke. Man kan derimot diskutere teknologien, programvaren og alt som omfatter P2P-fildeling.

Reklame
Enhver form av reklame for kommersielle produkter og tjenester er forbudt, og kan i verste fall medføre utestengning. Dette gjelder for øvrig også reklame for konkurrerende nettsteder og forum. Gaysir.no kan også kreve vederlag for reklame på forumet etter gjeldende annonsetakster.

Støtende matriale
Støtende matriale er ikke tillatt på noen deler av forumet. Moderatorstaben og redaksjonen kan til enhver tid fjerne materiale de finner støtende uten forvarsel. Pornografisk materiale regnes som støtende.

Bumping
"Bumping" vil si å legge inn et svar på et eget emne av den hensikt å sende den høyere opp på listen over emner, uten å gi noen form for tilleggsinformasjon til emnet. Dersom et innlegg ikke har fått noe svar i løpet av en 48-timersperiode, vil det være lov å ”bumpe” emnet èn gang. Dersom innlegget deretter ikke får noen svar, er videre bumping ikke tillatt, med mindre det er ny informasjon tilgjenglig i emnet.

Spamming
Å "spamme" forumet er ikke tillatt, dette innebærer å sende masse meldinger til forumet i den hensikt å ødelegge det, gjøre det tregere, eller å få svare på egne poster raskere. All form for spamming vil bli slått hardt ned på.

Flaming
"Flaming" vil si å starte diskusjonstråder med utelukkende det formål å provosere, irritere og/eller fornærme andre brukere, og uten noe reelt ønske om diskusjon rundt trådens angitte tema. Slike tråder er uønsket og vil sperres/fjernes uten videre varsel.

Norsk lovverk
Gaysir.no er drevet på norsk jord, med andre ord er norsk lovverk gjeldende for alle posteringer.

Brudd på retningslinjene
Avhengig av bruddets omfang kan straff medføre alt fra mild advarsel til permanent utestengelse.

Respekter moderatorerene
De er her for å holde orden i forumet, ikke for å skremme deg vekk. Sletting og stenging av tråder og innlegg har en grunn. Om du er uenig i modereringen, ta det opp med Gaysir på [email protected] Enkeltmodereringer skal ikke debatteres i forumet, hverken i tråder eller innlegg. Moderatorer kan skrive innlegg med veiledning for den videre debatten. Disse veiledningene skal følges. Slike innlegg er særskilt markert i debatten. Disse innleggene kan ikke besvares eller debatteres med mindre moderator åpner for det. Hetsing og uthenging av moderatorer fører til utestengelse uten varsel. En klage skal være begrunnet, være saklig og skal fremlegges i beherskede vendinger.

Moderatorer

Her er en liste over de som modererer forumet.

Ansatte:

 • gaysir

 • Jim

 • Ketil

 • michael

 • moderator1

 • Robert

 • Trygve

Brukermoderatorer:

 • Arzach

 • bilde

 • Contradiction

 • Deimos

 • In it

 • Kristiansund

 • Max Headroom

 • serenitynoire

 • wikk