sinPecado (sin) åpnet dørene fredag 11. juni 2004, jenter fra fjern og nær fant veien til Øvre Vollgate i Oslo. Lokalet (gamle potpuriet) har vært igjennom en omfattende oppussingsprosess og fremstår i dag som større, lysere og adskillig mer innbydende."/>
sinPecado - verdens største lesbebar!?


434

innlogget

40140

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: [email protected]

sinPecado - verdens største lesbebar!?


sinPecado (sin) åpnet dørene fredag 11. juni 2004, jenter fra fjern og nær fant veien til Øvre Vollgate i Oslo. Lokalet (gamle potpuriet) har vært igjennom en omfattende oppussingsprosess og fremstår i dag som større, lysere og adskillig mer innbydende.

Lokalet er 3-delt; en rolig lounge med cocktailbar der lydnivået er begrenset selv klokka 02:00 natt til søndag, et diskotek der lydnivået befinner seg helt på den andre enden av skalaen, og til slutt en solrik og usjenert uteservering.

sinPecado vil lansere sinLive i september, Oslos nye livescene vil by på alt fra visesang til punkrock. Mer informasjon kommer.

 

 

 

 

 

 

 Faste arrangement på sinPecado

DJ Olle Abstrakt
Kanskje norges fremste DJ, kjent fra deriblant NRK P3 snurrer plater den første fredagen i hver måned.

Championship Weekend
Fredag kl 19 drar vi i gang strikke og håndback konkurranse (en kombinasjonsgren:). Sin utfordrer stereotypene og kårer den Ultimate Kvinne som både kan stryke og sloss. Heder, ære og flotte premier venter vinneren.

Lørdag kl 19 er det Foozball mesterskap, det vil avholdes både singel- og dobbelmesterskap.

RnB-night
Sin utvider helgen og tilbyr RnB groove på torsdager. Ønsker du å danse, høre god musikk, spille spill, møte andre jenter? Da er det vorspiel på sin - hver torsdag!

Mer Pulver
I motorsportmiljøet betyr pulver motoreffekt, i denne sammenhengen relaterer vi det til musikken som skal spilles. Det vil bli hard, men veldig dansbar musikk. Og volumet? Det sier seg selv.

Karlas
Endelig tilbake til Øvre Vollgate. Karlas gladans er kvelden for de litt eldre lesbene i oslo, pionerene i miljøet, vi glemmer ikke vår historie. Masse oldies but goodies over høytalern. Litt mer listeorientert etter kl. 01.00.

Kvinnekveld
sinPecado og LLH-Oslo samarbeider om månedens store happening for jentene i oslo. Fortsatt siste fredag i hver måned. Girls Only! Cc 50 for medlemmer av LLH og 70 for ikke-medlemmer.

Open Mic Night
Vi stiller scene, mikrofoner, forsterkere til disposisjon. Den siste lørdag hver måned kan alle som har noe på hjertet få anledning til å formidle det. Sang, Dikt, Dans, Stand up etc ønskes hjertelig velkommen. Påmeldingsskjema vil bli utlagt i barene. Vi starter opp kl. 20:00.


ANNONSE

Kommentarer (1)

Ny kommentar ›

  • Tutta

    26. aug 2004 14:51 Aldersgrense...?