Etter to år på nett har Helseutvalget for homofile vedatt å legge ned Radiator 1. november. Nettstedet ble lansert for to år siden, og var en storslagen satsning i samarbeid med Spray Networks. "/>
Radiator legges ned


2355

innlogget

40535

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: [email protected]

Radiator legges ned

Trygve
15. okt 2002 00:00

Etter to år på nett har Helseutvalget for homofile vedatt å legge ned Radiator 1. november. Nettstedet ble lansert for to år siden, og var en storslagen satsning i samarbeid med Spray Networks.

Intensjonen var opprinnelig å etablere et eget selskap for driften av nettstedet. Spray Networks trakk seg imidlertid fra samarbeidet i 2001, og da ble selskapsplanene skrinlagt.

Styret mener et godt og variert tilbud på nettstedet krever større ressurser enn det som er tilgjengelig innenfor budsjettrammene. Man ser det heller ikke som realistisk å kunne finansiere driften gjennom annonseinntekter. Man skal satse videre på Internett gjennom www.helseutvalget.no, samt gjennom samarbeid med andre aktører på nettet som henveder seg til målgruppen.

Helseutvalget påpeker i en pressemelding som er lagt ut på nettstedet at de vil styrke den målrettede virksomheten knyttet til forebygging av hiv og andre seksuelt overførbare infeksjoner, rusforebyggende arbeid og arbeid for psykisk helse blant lesber, homser og bilfile.

Kilde: Radiator.no/Helseutvalget

 


ANNONSE

Kommentarer (1)

Ny kommentar ›

  • devn

    16. okt 2002 01:50 innmari kjipt...