Er du en twink, twunk, eller hunk?


1730

innlogget

40670

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no

Er du en twink, twunk, eller hunk?

Joakim Kleven følte han måtte ha en bestemt kroppstype i et sexfiksert homomiljø. - Kroppspress blant gutter er underkommunisert, og homofile er særlig utsatt for å utvikle spiseforstyrrelser, sier han. Joakim Kleven er blogger, regissør, klipper og fotograf. Han står blant annet bak den Gullrute-vinnende dokuserien Sweatshop. Foto: Thorbjørn Thyrum.


– Jeg lå med en fyr som ba meg om å ikke bli noe større. Da veide jeg kanskje 60 kg, sier Joakim Kleven (25), kjent fra blant annet reality-serien Sophie Elises verden og Bloggerne.

Joakim slet med spiseforstyrrelser i mange år, og verre ble det da han sto fram som homofil.

Denne uken gjester han podkasten Skeive råvarer, hvor kroppspress, sex og de forskjellig "typene" som finnes på Gaysir og i sjekke-appene diskuteres. For hva egentlig en twink, twunk, hunk, oter, og bjørn...?

Lytt til sendingen under, eller hør via Soundcloud.

Bruker du podkast-appen til iTunes? Last ned episoden her.


ANNONSE

Kommentarer (23)

Ny kommentar ›

 • Penumbra

  23. apr 2018 07:05 Jeg vet ikke hva slags ufyselige folk han fyren her har møtt, men jeg har aldri noen sinne hatt en sexpartner som har ment at jeg burde endre på kroppen min. Til dere som møter på sånt søppel: de har gjort dere en tjeneste ved å vise hvor overfladiske de er. Dump dem og finn noen som liker deg som du ser ut der og da.
 • Taakefyrsten

  23. apr 2018 09:16 Slike kommer i bøtter og spann, enten man er for tykk eller tynn. Åpenbart at homser har en kroppsfascistisk holdning som alle lider under i fellesskap
 • fross

  23. apr 2018 09:36 Snart er enhver preferanse et overgrep. Man kan ikke si at man tenner på en bestemt hudfarge, kroppstype, aldersgruppe etc. etc. Jeg har til og med opplevd å bli skjelt ut fordi jeg sa jeg ikke tenner på folk med ansiktshår.
 • Taakefyrsten

  23. apr 2018 12:27 Jeg tror det bør bli slutt på den forfengelige streben etter det perfekte. Ingen er perfekte, ikke vi selv, ikke andre. Vi bør lære oss å tåle hverandre som mindre perfekte.
 • Mirromurr

  23. apr 2018 12:43 Endelig fokus på kropshysteriet blant homser.

  Jeg personlig ligger kjempedårlig an. Jeg er gammel, så jeg må satse på geriatrilikegjengen. Jeg er feit, så da blei det bamseklubben. Der passer også kroppsbehåringen. Så var det prestasjonene da. Fram med fartapillene. Jeg bor jo ikke i byen men i grisgrendte strøk, så da kan jeg ikke regne med dem som ikke vet at det finnes intelligent liv utenfor Ringveg 3. Jeg har rynker og nekter og ta Botox og restylane. Uff, og så tar tyngdekraften resten.

  Så i kontaktannonsen min må det stå. "Gammel og feit budeie med mannebryst og bollemus søker noen som kan holde meg oppe. Jeg er trygda og har tannprotese. Ellers er jeg med på alt som er gøy.

  Når man leser dette siste, er det godt og vite at man allerede har en flott mann som kan se forbi alt dette og se hvem jeg er uten og skrike fordi jeg har en føflekk på ryggen med hår på.

  Ups. Jeg glemte jo at jeg ikke kan deite bifile eller folk fra Asia (nåja, ikke alle da). Så der gikk kredibiliteten min over bryggekanten. I think that men who doesn't like menn with larges penises are shallow.

 • fross

  23. apr 2018 14:54 Miromurr: du er mer eller mindre som meg, altså. Jeg har opplevd at draget mitt øker mirakuløst med alderen, også blant dem jeg foretrekker (som er svært ulike meg).
 • _iMongo_

  23. apr 2018 15:35 Vurderer Gaysir å tekste disse podcastene for hørselshemmede? Universell utforming er fine saker.
 • tommii

  23. apr 2018 15:35 Første kjæresten bemerket at jeg hadde blitt litt rundere. Sånt kan treffe hardt. Dette var i starten av 20 årene, da jeg var mellom 60-64 kg.
  For min del har vekt alltid vært en utfordring grunnet IBS som krever diett, og kroniske smerter som holder seg i sjakk med mye aktivitet. Og da kommer man skjeldent opp i vekt. Men å høre fra en som var så nær, kommentere vekten. Traff et sårt punkt som den gang fikk meg til å ha et usunt forhold til eget selvbilde.
  Men de av oss som har IBS har tidvis betent mage som ser større ut. Og da kommer sånne minner tilbake.
  Viktigste er å ha kjætlighet til sin egen kropp. Det holder en balansert selv i et kroppfokusert samfunn.
 • ManScent

  23. apr 2018 15:36 Gud ass...jeg blir helt matt. Folk er latterlige.
 • østermann

  23. apr 2018 16:56 Det er slett ikke bare homser som kan komme med nådeløse uttalelser som setter spor.
  Selv sto jeg usikker og litt sjenert i bare underbuksa hos en godt voksen lege da hans minst like gamle "kontorsøster" (hans frue) betraktet meg og utbrøt nokså spisst - og uten snev av annet enn gravalvor: "Du har en del valpefett jo!" Det kom ingen kommentar fra legen - noe jeg tolket som en bekreftelse på uttalelsen.
  Dette var i 1969, jeg var 17 år, 175 cm høy og veide 56 - femtiseks - kg. Gjett om den satt! Det satte en idé i meg som jeg aldri er blitt helt kvitt; nemlig at jeg har en kropp jeg bør skjule fordi den ikke holder mål. Jeg har heller aldri siden greid å ha et helt naturlig og avslappet forhold til mat.
 • Greek Love

  23. apr 2018 17:16 Jeg er heller ikke noen modell og er dessuten gammel, kan noen forklare meg hvorfor jeg har både mer og bedre sex enn noensinne? For min egen del elsker jeg alle forskjellige typer, tynne og feite, hårete og glatte, og gjerne autister! Alle har jo sin sjarm når du får dem nakne!
 • stone256

  23. apr 2018 20:33 Var på date for en stund tilbake siden der han stadig påpekte hvor tynn jeg var og at jeg burde spise mer. Det hele endte med at han begynte å tvangsfore meg til slutt, det var rimelig ubehaglig å måtte forholde seg til. Har alltid vært tynn og har heldigvis ikke noen problemer med det selv lenger, men hadde jeg fremdeles vært sårbar hadde ikke det vært en særlig gunstig opplevelse.
 • Andac

  23. apr 2018 21:51 Jeg husker at jeg en gang ble fortalt på sengekanten at jeg burde trene og få større muskler, for da ville jo alle få lyst på meg. Ble litt satt ut -- som om det viktigste i livet er å bli et slags sexleketøy?
 • dritbra

  23. apr 2018 22:14 Jøss! Tenker homofile også på kropp? Jeg trodde det bare var heterofile menn som var opptatt av slike ting ass.
 • Johnte1

  24. apr 2018 12:31 Jeg har ikke hatt sans for sex med asiater. Men for 6 år siden traff jeg tilfeldig en mann fra Myanmar. Han hadde et godt livssyn, og til tross for stor aldersforskjell og kulturforskjell, og til tross for 25 cm i høydeforskjell, så ble vi kjærester. Det handler om gjensidig forståelse og respekt. Det handler om å nyte hverandre på mange måter uten å være kroppsfiksert! Det handler også om å ha aktiviteter utenom sengen.
  Men for dem som bare ønsker treff nå og da, er det viktig at man treffes med respekt og gjensidig nytelse der og da uten noen form for negative kommentarer.
  De som gir negative kommentarer har ofte problemer med seg selv, desverre.