Resultatet er klart - her er topp 3!


2251

innlogget

40535

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: [email protected]

Resultatet er klart - her er topp 3!

TV-serien SKAM, utestedet Elsker og artisten Big Daddy Karsten er nominert i hver sin kategori, stemt fram av Gaysirs medlemmer.

Redaksjonen
22. jan 2018 11:48

Gaysirs medlemmer har talt. Blir SKAM den store prisvinneren? Her er topp tre.

Lørdag 3. februar er det endelig klart for årets GayGalla på Chateau Neuf i Oslo. I alt ni priser skal deles ut i et stjernespekket show, ledet av skuespiller Janne Formoe og radioprogramleder Niklas Baarli.

Tre av prisene, årets norske låt, årets norske tv-serie/film og årets utested/klubb, er stemt fram av Gaysirs medlemmer. I dag offentliggjøres topp tre i de ulike kategoriene.

Og ikke overraskende er SKAM med på topplisten, sammen med seriene Født i feil kropp og Jævla homo.

Janne Formoe og Niklas Baarlie er kveldens konferansierer lørdag 3. februar. De har med seg den svenske drag-dronningen Admira Thunderpussy som vertinne. Til GayGalla kommer også blant andre Lisa Tønne, Harm & Hegseth, Adam & Tore, Carl Martin Eggesbø, Trine Lise Olsen, Simon Andersen pluss mange flere. Foto: John Andresen.

Skal feire at alt er LOVE

– Det er utrolig gøy at vi har blitt nominert sammen med så mange andre fantastiske serier. SKAM har virkelig vært en reise for alle oss involverte, og det er gøy at serien lever videre. Gjengen gleder seg masse til å komme på GayGalla og ferie at alt er LOVE, sier skuespiller Tarjei Sandvik Moe i en kommentar

Gisle A. Gjevestad Agledahl fra den mye debatterte NRK-serien Jævla homo, synes det er en ære å få være i selskap med både SKAM og Født i feil kropp.

– Det er stas at serien vår har blitt stemt frem til målstreken! Årets beste tv-serie er jo en drøy tittel, så er det også en ære å få være i selskap med to serier som har betydd så mye for så mange - også for meg, sier Gjevestad Agledahl.

Tarjei Sandvik Moe, som spiller Isak, gleder seg til bli med på GayGalla. – Vi skal ferie at alt er LOVE, sier han i en kommentar. Selv om SKAM-eventyret er over, lever serien videre i mange land. Når prins William og hertuginne Kate kommer til Norge i februar, skal de møte skuespillerne for å disktuere ungdommers utfordringer. Foto: NRK.

– Stort for norsk hip hop

I kategorien Årets norske låt, er Big Daddy Karsten nominert sammen med Ina Wroldsen og Nils Bech.

– Det å være nominert til årets hit er sykt gøy. Ikke minst er det stort for norsk hip hop å ha en rapper som kjemper om å vinne årets låt på en skeiv prisutdeling. Det føles fantastisk å være rapperen som har levert den låta, sier Big Daddy Karsten – som også er nominert i kategorien Årets LHBT-person.

Karsten Marcussen - aka. Big Daddy Karsten, er nominert både i kategorien Årets norsk hit og Årets LHBT-person. Foto: Natalie lorentzon.

Ut ifra en lengre liste, har Gaysirs medlemmer stemt frem følgende topp tre kandidater som kjemper om å vinne pris i sin kategori:

Årets TV-serie/Film:

Jævla homo – NRK
SKAM – NRK
Født i feil kropp – TV2

Årets norske hit:

Nils Bech – O helga natt
Ina Wroldsen – Strongest
Big Daddy Karsten – Hold kjeft

Årets utested/klubb:

Elsker
London
SLM

I tillegg deles det ut priser i kategoriene: årets LHBT-person, årets stå på videre, årets hetero, årets faghag, årets influencer, årets hederspris.

Etter showet blir det etterfest med Score i samme bygg.

Mer info og billetter, sjekk GayGalla på Facebook.


Les også:

GayGalla 2018: Nominasjonene er klare


ANNONSE

Kommentarer (7)

Ny kommentar ›

 • Dinosaur

  22. jan 2018 16:40 Woop Karsten! :-D
 • Homus

  22. jan 2018 19:09 Absolutely SKAM! og ''Helga Nat" versjon av Nils Bech er helt fantastisk!
 • LaCebolla

  23. jan 2018 10:38 Goo big daddy. ????
 • VoulezVous

  23. jan 2018 13:38 Hvor mange har egentlig stemt? Forrige oppslag på gallaen fikk jo svært lite kommentarer i hvert fall
 • ArcticMonkey

  23. jan 2018 13:53 Morsomt at topp 3 utesteder stemt frem er omtrent de tre eneste skeive utestedene i Oslo. De hadde ikke akkurat mye konkurranse.
 • Arbeidskle gal

  23. jan 2018 18:29 Lykketil med dere alle å håper det går bra for dere , mye flotte flinke folk å er stolt av dere att dere jobber for en viktig sak , good luck ??????
 • Mirromurr

  23. jan 2018 21:17 Neste gang nomineres Gunnar fra Gol, Siri fra Snåsa og Henry fra Halden. Alle tre er vanlige LHBT-ere som nesten ingen kjenner men som er homo der du bor.