Homofilt par biologiske foreldre til felles barn


2448

innlogget

41433

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no

Homofilt par biologiske foreldre til felles barn

Trystan og Biff er biologiske foreldre til Leo. Foto: Film på Facebook

Kritian Mendoza
10. aug 2017 12:41

UTENRIKS: Aron Carter ut som skeiv. Homofilt par med biologisk barn inspirerer mange. Pakistan innfører antidiskrimineringslov. Britisk fotballdommer kommer ut av skapet.

Se også: Den søte videoen smelter millioner av hjerter.

Aaron Carter starter sitt nye liv som åpent skeiv

Aaron Carter, kjent som barnestjernen med hitsanger på slutten av 90-tallet og lillebroren til Backstreet Boys-medlem Nick, overrasket mange da han nylig kom ut av skapet som bifil.

Aaron Carter: Foto: Wikipedia

I et Twitter-innlegg, publisert natt til søndag, forklarte han om følelsene rundt sin egen seksualitet.

- Det er noe jeg har lyst å fortelle, noe som føles viktig for meg selv og min identitet. Dette har hengt over meg nesten halve livet mitt, skrev 29-åringen.

- Jeg vokste opp i underholdningsbransjen, og da jeg var rundt 13 år gammel, innså jeg at jeg var tiltrukket av både gutter og jenter, fortsatte han.

Senere denne uken skal popsangeren ha gjort det slutt med kjæresten Madison Parker, kunne flere medier melde.

Og til tross for mange nye livshendelser å forholde seg til, har ikke Carter ligget på latsiden. Artisten ser ut til å ønske sitt nye liv velkommen med åpne armer, blant annet ved å takke ja til en spillejobb på en av Floridas mange homobarer, Hamburger Mary’s i hjembyen Brandon, skriver blant annet Pinknews.

Carter la også ut plakaten til spillejobben på sosiale medier, og kunne i samme slengen opplyse billettprisen: 10 dollar, samt VIP-billetter til de som ønsket et møte med 29-åringen etter konsertslutt.

Aaron Carters første spillejobb etter å ha kommet ut av skapet blir I hjembyen Brandon på homobaren Hamburger Mary’s

Det er forøvrig snart 15 år siden han ga ut sitt siste album og benytter anledningen til å fortelle at han snart også kommer ut med ny musikk uten å ville røpe detaljene.

Homofile Trystan Reece føder sønnen Leo og tar nettet med storm

Bildene av Trystan Reece med sin nyfødte sønn går sin seiergang verden rundt. Grunnen til dette er Reeces homofile legning, kombinert med det faktum at han er transperson, noe som gjorde det mulig for han og samboeren Biff Chaplow å få barn hvor begge var biologiske foreldre.

Trystan Reece er homofil og transperson, nylig fødte han sønnen Leo, som han unnfanget med samboeren Biff Chaplow. Foto: Facebook

- Han er vakker og sunn – og neste gang noen forteller deg at menn ikke kan ha barn, vis dem denne videoen, sier Biff I videoen.

Sønnen Leo Murray Chaplow, ble født på slutten av forrige måned, og veide 4,2 kilo, kunne Pinknews melde.

- Jeg tror det er en del homofile par som ønsker egne barn uten innblanding eller assistanse fra andre personer, har Reece sagt i et tidligere intervju.

- For meg har det vært en utrolig gave å få leve som mann og samtidig få gjort noe så utrolig mange andre også ønsker å gjøre", la han til og kunne samtidig forklarer at han måtte slutte å ta testosterontilskudd og fikk en del hjelp av helseapparatet for at graviditeten skulle gå sin gang.

Historisk lov vedtatt i Pakistan

Og nå til enda en nyhet av det positive slaget. For nå innfører verdens tredje mest befolkede, muslimske land en lov som beskytter transpersoner, melder flere medier, blant annet Gaystar News.

Lovsforslaget Transgender Persons Protection of Rights fikk flertall på det pakistanske parlamentet tidligere denne uken, noe som gjør at transpersoner blir beskyttet mot diskriminering.

Når loven trer i kraft, senere i år, vil det bli ulovlig å nekte transpersoner rettigheter som å arve eiendom og delta i utdanningssystemet, noe som av mange blir sett på som svært progressivt i et land med mange konservative, religiøse krefter.

Imidlertid er ikke dette den eneste loven som har blitt introdusert for denne gruppen. Tidligere i år kunne for eksempel transpersoner velge et tredje kjønn på offentlige dokumenter. Et eksempel på dette er på pakistanske pass, hvor kjønnet X blir brukt for å beskrive transpersoner som ikke vil identifisere seg med det kjønnet de ble utdelt ved fødselen.

Kortfilm om livet til transkjønnede i Pakistan:

Søt video om likekjønnet kjærlighet tar helt av

Beth David og Esteban Bravo er ikke som filmskapere flest. De laget og publiserte youtubefilmen In A Heartbeat som på litt over en uke har fått nærmere 24 millioner treff. Det er ikke tilfeldig. Følelsene videoen vekker hos mange er intet annet enn sterke.

Se den og la deg inspirere her:

Ryan Atkin er Storbritannias første åpent, homofile fotballdommer

Fortsatt har ingen profesjonelle fotballspillere kommet ut av skapet i vår del av verden, til tross for at det har skjedd i USA. Frykten for fansens negative reaksjoner og trakassering gjør at terskelen blir for høy, noe den spanske fotballdommeren Jesus Tomillero fikk oppleve da han i fjor la karrieren på hylla etter trakassering fra publikum under kamper.

Men nå har 32-årige Ryan Atkin valgt å trosee denne frykten ved å komme ut av skapet og fortsatt være aktiv som fotballdommer i EFL, bestående av blant annet den nest øverste divisjonen i det engelske fotballsystemet.

Homofil og fotballdommer: Et sjeldent syn for mange, men nå har Ryan Atkin stått frem som homofil. Nå håper han å inspirere andre til å tørre å være seg selv.

- Å være homofil har ingenting å si når det kommer til å dømme en kamp. Men når vi snakker om likeverd og mangfold så skal jeg nevne min legning fordi det er relevant, sier han i et intervju med Sky Sports, melder Gaystar News.

- Jeg håper min handling, selv om den er liten vil hjelpe andre å kunne være seg selv, legger han til.


Forrige ukes uriks:

Bilde


 


ANNONSE

Kommentarer (1)

Ny kommentar ›

  • Justus2

    12. aug 2017 17:01 Så nydelig liten familie!