Ble ranet to ganger på samme helg


2457

innlogget

41433

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no

Ble ranet to ganger på samme helg

I sommer går det fra spel til spel for koreograf og regissør Tomas Glans. Foto: Privat.

Hanne Bernhardsen Nordvåg
7. aug 2017 10:00

Sommerslabberas:
Gaysir spør det skeive Norge ut om løst og fast. Nå: Koreograf og regissør Tomas Glans.


– Hva har vært høyde- og bunnpunktene i året som har gått?

– Høydepunktet må være å bli pappa – selv om Hedvig ble født for litt over et år siden da. Og det å være forelder er så fint, så jeg vil nesten ikke si at jeg har hatt noen bunnpunkter. De blir liksom når hun mister leken sin – for jeg lever så mye gjennom henne.

– Hva ser du mest fram til i året som kommer?

– Jeg skal jobbe med en ny forestilling, som jeg ikke kan si hva er ennå. Men den gleder jeg meg skikkelig til!

– Hva gjør du i sommer?

– Foruten om å ha glitret med Glitterfittene under Oslo Pride, går det mest i jobb for meg– selve ferien tok jeg i vår, da var jeg i Portugal.  Men i sommer går det fra spel til spel: I slik ei natt på Bømlo, Den hvite dame i Halden, Stiklestadspelet, og så jobber jeg mye med Fagottkoret også.

Lille Hedvig tar seg en disco-nap:

 

Disco nap!!

Et innlegg delt av Tomas Glans (@mrglans)

– Hvordan var barndommens somre?

– De var veldig fine – det var mye plastbåt og skjærgård. Egentlig hatet jeg båtlivet – jeg tror alle har hatt det slik, at man ble tvunget med på ting –, men når jeg ser tilbake nå, så husker jeg mest idyllen.

– Hva er din drømmedestinasjon?

– Det er den klassiske sydhavsøya med palmer og strand, som jeg aldri får meg til. Jeg er så rastløs, så når jeg skal på ferie prioriterer jeg ofte et sted med en bar i nærheten, foran den egentlige drømmen om å bare ligge stille på stranda og lese bok.

– Hva er ditt kjipeste ferieminne?

– En gang jeg var i London ble jeg faktisk ranet to ganger på samme helg. Første dagen ble lommeboka stjålet ut av baklomma mi, og dagen etterpå ble jeg overfalt med kniv. Kniven var egentlig kjempeskummel, men jeg var snar og skrek helt ekstremt høyt og løp. Raneren ble helt satt ut. Det var en veldig slitsom helg, egentlig.

– En annen gang var da jeg jobbet med ferieunderholdning i tre måneder. Den første fridagen skulle jeg og en venninne bruke på stranda. Vi var kritthvite og begge sovnet. Vi ble så solbrente at vi nesten måtte på sykehus.

– Du må være på en øde øy i et helt år. Hvilken annen skeiv person tar du med deg?

– Jeg har nylig fått meg kjæreste, så akkurat nå har jeg bare lyst til å være med han. Så ja, det blir han. Vi koser oss fælt.

– Når og hvordan kom du ut av skapet?

– Første gang jeg fortalte det til noen var til en venninne da jeg var 14, men så angret jeg og gikk tilbake og sa at jeg tulla. Så kom jeg ordentlig ut av skapet da jeg var 18 år.

– Hva er det viktigste du har lært i livet?

– Det er vel egentlig at jeg ikke skal være så rastløs – ting ordner seg. Ha mer tro på mennesker. Før tok jeg mer ansvar og styrte, men folk får faktisk til ting hvis man stoler på dem og gir de rom – da vokser de mer enn hvis man prøver å kontrollere dem.

– Hvis du hadde en hjernevaskingsmaskin – hvem ville du brukt den på?

– Donald Trump. Jeg kunne sagt Nina Karin Monsen, men hun er bare dum, mens Trump er direkte farlig.

– Hvis du kunne vært en annen person for en dag – hvem ville du vært?

– Jeg har veldig lyst til å si Trump her også, men én dag holder ikke med ham. Så kanskje noe som er gøyere. Kanskje en popstjerne? Nei, RuPaul!

– Hva er din største guilty pleasure?

– Bloopers er min største guilty pleasure – og jo mer folk slår seg, jo gøyere er det. Jeg kan sitte lenge og se på dette på YouTube, eller på Americas Funniest Home Videos – det forteller jeg ikke til så mange, hehe.

– Hva har du på/i nattbordet?

– Der har jeg et bilde av kunstner Tori Wrånes, som er en venn av meg og som jeg er veldig glad i. Og så har jeg kondomskuffen, hehe.

– Hva var det siste bildet du tok med mobilen din?

– Skal vi se. Haha! Åh gud – dette blir vanskelig å forklare. Jeg hadde en lang samtale på sms med en venninne om at jeg drev og lobbet for å få tak i en jobb, og så tullet vi med det. Hun sendte meg et bilde av folk som hilste på hverandre i en lobbysituasjon, og da søkte jeg på ”sexy gay man in hotel reception”. Jeg fikk opp to menn fra coveret på en pornofilm, tok skjermdump og sendte tilbake. Ellers har jeg et bilde hvor jeg zoomet inn på to av de mest sexy vikingene fra vikingspelet jeg jobber med nå, som jeg sendte til kjæresten min. Også har jeg tatt bilde av røttene på et tre.

– Hvilken låt blir det ikke sommer uten?

– Jeg jobber mye med Fagottkoret om sommeren, så det blir rett og slett ikke sommer uten Fagottkoret.

Følg Tomas på Instagram:

 

Ermedpåjobb.... #hedvig #stikklestad

Et innlegg delt av Tomas Glans (@mrglans)

 


ANNONSE

Kommentarer (3)

Ny kommentar ›

 • McGayGuy1971

  7. aug 2017 13:05 Endelig en som vil bruke hjernevaskemaskinen på Trump!
  Way to go! ;-))
 • Alexsierra

  7. aug 2017 13:12 Snakk om å være uheldig, ranet to ganger på samme hælj.
 • kennnet

  7. aug 2017 16:46 Noen er veldig opptatt å være i media hele tida !!!