- Fristende å hjernevaske en hot heterofil jente


2477

innlogget

41433

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no

- Fristende å hjernevaske en hot heterofil jente

Martine Forsberg vet å nyte sommeren. Foto: Privat.

Hanne Bernhardsen Nordvåg
9. aug 2017 10:00

Sommerslabberas:
Gaysir spør det skeive Norge ut om løst og fast. Nå: Programleder for podkasten Institusjonen, Martine Forsberg.


– Hva har vært høyde- og bunnpunktene i året som har gått?

– Bunnpunktet må være da katten min, Gørdy, hoppet fra balkongen og brakk beinet sitt. Hun måtte repareres i påsken, stakkar. Høydepunktet var da vi signerte med Moderne Media og fikk produksjonsselskap for podkasten.

– Hva ser du mest fram til i året som kommer?

– Jeg ser mest fram til å fortsette å lage podkast – å ha mer moro sammen med Moderne.

– Hva gjør du i sommer?

– Sommeren startet med noen småsprell på Pride, og ellers jobber jeg en del. Men det blir også en ferie til Mauritius med kjæresten. En tidlig bryllupsreise før forlovelse, hehe.

Martine Forsberg (bak t.v.) driver podkasten Institusjonen sammen med venninnene Camilla og Mathea (foran). Mathea er også den personen Martine hadde tatt med seg på en øde øy – for hun er ”jævla handy”. Arkivfoto: Hanne Bernhardsen Nordvåg.

– Hvordan var barndommens somre?

– Jeg hadde veldig streite barndomssomre. Vi var mye på hytta på Hvaler, og så var vi tilbake på det samme hotellet på Rhodos omtrent hvert år. Mamma liker å vende tilbake til faste, trygge steder, og Rhodos tok seieren der. Det var stort sett standarden.

– Hva er din drømmedestinasjon?

– Jeg har veldig lyst til å reise til Sør-Amerika et eller annet sted. Peru kanskje. Jeg har et mål om å se flere verdensdeler, og så har jeg lyst til å se det fjellet jeg ikke kan uttale… Makju Pikku? Det som også er en kul låt av The Strokes, som jeg ser for meg at jeg skal høre på når jeg går opp dit.

– Hva er ditt kjipeste ferieminne?

– Det er kanskje ikke kjipest, men litt morsomt og litt kjipt: Jeg skulle stå på wakeboard en sommer på hytta på Hvaler. Bestefar kjørte båten, og så var det en svanefamilie han syntes det var morsomt å kjøre mot, sånn at jeg kom nærmest mulig svanene. Svanepappaen ble skikkelig forbanna, fløy etter og beit litt på meg. Det ble ikke noe stort sår, men det var litt traumatisk.

– Du må være på en øde øy i et helt år. Hvilken annen skeiv person tar du med deg?

– Da tror jeg at jeg tar med meg Mathea fra podkasten – for hun er jævlig handy. Camilla [den tredje podkasteren] kommer nok til å forstå at jeg velger Mathea foran henne, for Camilla hadde ikke taklet en slik situasjon på samme måte som oss. Mathea og jeg hadde jaktet, mens Camilla hadde lagt seg ned og trodd at hun hadde en eller annen slags form for feber.

I påsken måtte Martines katt, Gørdy, repareres etter et fall fra balkongen. Martine har lært – og har katten i bånd hvis hun skal ut på balkongen igjen. Foto: Privat.

– Når og hvordan kom du ut av skapet?

– Jeg kom ut da jeg var 16 år – rett og slett ved å fortelle folk at jeg hadde fått meg en kjæreste som var jente.

– Jeg fikk full støtte fra både venner og besteforeldre, så det var stort sett udramatisk – bortsett fra litt knot med foreldrene mine. Det ble litt tårer og krangling med akkurat dem. De mente at jeg var for ung og burde vente noen år før jeg tok en sånn avgjørelse. Så det var kanskje ikke helt superchill, men det går veldig greit nå.

– Hva er det viktigste du har lært i livet?

– Hehe. Bør man si noe sånn moraliserende, typ ”vær deg selv og stå opp for det du tror på”? Eller kan jeg si at du må ha katten i bånd når den er ute på balkongen? Ja, jeg sier det – for det kunne spart meg for veldig mye penger.

– Hvis du hadde en hjernevaskingsmaskin – hvem ville du brukt den på?

– Oi! Hvem kunne det vært kult å hjernevaske? Det er fristende å si en eller annen høythengende, hot heterofil jente som jeg aldri kunnet fristet over ellers. Men jeg må nok si Donald Trump, for å redde verden. Man må redde verden først, og så får man hente de streite jentene etterpå.

– Hvis du kunne vært en annen person for en dag – hvem ville du vært?

– En eller annen litt sånn rik type som lever veldig chill. Justin Bieber for eksempel. Kronisk på ferie og arrogant mot alle og kommer unna med det. ”Har jeg lyst til å spille den konserten i kveld? Nei, gidder ikke, til tross for de 10 000 som har kjøpt billett.” Det hadde vært chill å være sånn i bare én dag, men hadde det vart lenger hadde jeg nok fått dårlig samvittighet.

– Hva er din største guilty pleasure?

– Det er mye! Jeg skammer meg ganske mye over at jeg fulgte med på Paradise Hotel i vår. Den er litt vond. Og så hører jeg faktisk en del på Kygo. Det er kanskje ikke innafor å ikke like ham, men det er ikke akkurat kred-musikk han spiller. Men det er likevel noe ved Kygo som taler til meg – musikken hans er irriterende, men catchy.

– Hva har du på/i nattbordet?

– Der har jeg faktisk en snøkule, som jeg har fått av kjæresten min – med bilde av henne inni! Også har jeg en porselenhund kjøpt på loppemarked – en golden retriever eller noe sånn, som har mistet litt maling. Den er jeg veldig glad i. Også en lampe. Jeg har lyst til å si masse bøker, men det er ikke sant. Jeg leser bøker, altså, men jeg har de ikke på nattbordet.

– Hva var det siste bildet du tok med mobilen din?

– Å, det må jeg sjekke! Ja, jeg har skjermdumpa den sushiretten som jeg vil at søsteren min skal bestille til meg, for jeg skal spise hos henne etterpå. Tempura maki, da, vettu!

– Hvilken låt blir det ikke sommer uten?

Bailando med Enrique Iglesias. Men det kunne vært så mange. Jeg har en spilleliste på mobilen som heter Absolutt Rhodos – med alle sangene som man hater om vinteren og elsker om sommeren. Den er helt nydelig.

Følg Martine på Instagram:

 

🌊

Et innlegg delt av Martine Forsberg (@martineforsberg)

 


ANNONSE

Kommentarer (2)

Ny kommentar ›

  • anastasija

    9. aug 2017 18:33 Ruby Rose har en sang som heter Guilty pleasure!
  • martineforsberg

    10. aug 2017 07:32 Den får jeg sjekke ut, haha!