Insta-Torill går for gull


305

innlogget

41390

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no

Klart for Parodi Grand Prix-finale

Insta-Torill (alias Tor Ivar Hagen) er klar for Parodi Grand Prix-finale med låta «Lik, nyyt og få god karma». Pressefoto.

Redaksjonen
17. mai 2017 22:00

Trodde du Eurovision-sesongen var over? Da tok du feil. På lørdag er det nemlig klart for årets Parodi Grand Prix-finale i Bergen.

– Med en gorilla på scenen under Eurovision i Kiev sist helg, så er det ikke tvil om at Eurovision har begynt å kopiere oss, sier programleder for Parodi Grand Prix, Thomas Anthun Nielsen i en pressemelding.

– Vi har hatt gorillaer på scenen tidligere. Men i år skal vi ha kenguruer, og jeg tror kenguru slår gorilla.

Kenguruer: Lena og Hege er i sin tredje finale med låta «Kjedelig i Australia». Dette bildet er fra backstage under kvalifiseringsrunden. Foto: Privat.

Lørdag er det finale i Parodi Grand Prix på Ole Bull Scene i Bergen. 12 finalister fra Østlandet, Vestlandet og Midt-Norge møtes for å finne ut hvem som har den beste Grand Prix-parodien.

Her er finalistene:

– Må ikke være GP-fan

Det er altså ti forskjellige land som deltar i Parodi Grand Prix-finalen i år, men kun ett av innslagene går på et annet språk enn norsk:

– Parodi Grand Prix har blitt en revyoppsetning hvor man skal gjøre noe gøy, ikke bare kopiere en opptreden, forklarer Thomas.

Yngve Marcussen og Scein Fuglestad vant Oslokvaliken i mars og håper å ta seieren tilbake til Oslo. Foto: Jens Martin Hartvedt Arvesen.

– Noen parodierer originalen, mens mange lager en egen historie. Og da er det jo lettest å fortelle den historien på norsk. Det betyr at man absolutt ikke trenger å være Grand Prix-fan for å synes at Parodi Grand Prix er gøy, men selvsagt er det ekstra gøy for de som kjenner originalen.

Streames

Selv om hele finalen streames via Parodi Grand Prix' Facebooksider, anbefaler Thomas på det sterkeste at publikum møter opp og opplever det hele live fra scenen.

– Da vil man også kjenne på den elektriske stemningen i salen, sier Thomas.

Hungry Hearts deltok i den ekte Melodi Grand Prix-finalen i fjor, og er klar for parodiversjonen i år. Foto: Christian Hagward.

Etter finalen vil det være Grand Prix-fest, hvor DJ Monsuun, kjent fra blant annet EuroClub, vil stå for musikken sammen med Parodi Grand Prix' egen hus-DJ, DJ Alesta.

– Festen vil være i samme lokale som showet, og fra midnatt er det gratis også for de som ikke har vært på finalen. Dermed legger vi til rette for tidenes Grand Prix-fest!


Hvor: Ole Bull Scene, Bergen
Når: Lørdag 20. mai kl 21:00. Dørene åpner 20:00.
Mer informasjon og billetter: www.facebook.com/parodigrandprix


ANNONSE

Kommentarer (0)

Ny kommentar ›

Ingen kommentarer ennå.