«Prester» viser muskler i ny kalender


2482

innlogget

40592

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no

«Prester» viser muskler i ny kalender

2014-utgavene av The Orthodox Calender har homofilt ekteskap som tema. Foto:orthodox-calendar.com.

Michael Hartmann
31. okt 2013 11:10

Skal det være en erotisk «prestekalender» for 2014? Les også: Lady Gaga blir ikke trodd når hun snakker om legningen sin, og en lesbisk politiker vil har flere homoekteskap i Australia.

Gaysir gir deg en knippe homonyheter fra utlandet.Gjentar suksessen med erotisk «prestekalender»

Det er ikke bare britiske roere som kaster klærene og lager kalendere for 2014. Hvis du liker kombinasjonen av muskuløse kjekkaser, prestekjoler og religiøse symboler, er kanskje denne «ortodokse» kalenderen noe for deg.

«Gå ned på kne og takk (Herren) for denne kalenderen for 2014, som har flere vaskebrett og prestekjoler enn du tror» skriver nettstedet thegailygrind.com i sin omtale.

«Kalenderen er en hyllest til likekjønnede ekteskap, samtidig som den viser blasfemi og noen latterlig lekre kropper» skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

 Foto:orthodox-calendar.com.

Skaperne av kalenderen beskriver prosjektet slik:

«Målet er å vise at ortodokse troende ikke nødvendigvis passer inn i båsene som pressen lager for dem. De er vanlige folk med lidenskaper, preferanser, interesser og begjær. På samme tid har kalenderen en ironisk tilnærming til den ortodokse kirken som de siste årene har vært plaget av skandaler, undertrykkelse, sex-skandaler og homofobi»

Magdalena di Iona er PR-agent for prosjektet og sier i en pressemelding at suksessen med fjorårets kalender var avgjørende for valgtet om å lage en ny.

– Den første utgaven ble en stor suksess og skapte oppmerksomhet verden over. Noen jublet, andre gikk til angrep. Men ingen stilte seg likegyldig til den aller første organiserte globale innsatsen mot homofobi innen den ortodokse kirke, sier hun.

– Vårt kreative team er mer enn entusiastiske, fortsetter hun. – Modellene, som for øvrig er heterofile, valgte å stille opp nok en gang å lage denne erotiske kalenderen.

Her kan du se en video fra arbeidet med kalenderen:

Sjekk også ut kalenderens nettsider: www.orthodox-calendar.com.Lærer: – Hitler var ikke så ille, han drepte homofile

En lærer i Skottland mistet nylig jobben etter flere kontroversielle uttalelser til sine elever.

I følge Pink News skal David McNally ha sagt følgende til elevene:

«Hitler var ikke så ille, han drepte jødene, de homofile og de handikappede».

Uttalelsen falt i under en forelesning i religion på Kilwinning Acadamy. Men McNally antydet at han kunne tenkt seg en annen jobb enn å undervise.

– Jeg ville heller vært en fengselsvakt eller en barnemishandler, skal han ha sagt.

Elevene klaget til sine foreldre som deretter kontaktet skolen. McNally skal ha vedkjent seg uttalelsene. Elvene klaget også på andre uttalelser fra læreren, som: «Har dere hatt sex i helgen?» og «Jeg elsker mobilen min fordi jeg kan se porno på den».

Nå er læreren utestengt fra undervisning i to år.Hawaii og Australia nærmer seg homoekteskap

Hawaii er et steg nærmere homoekteskap. Onsdag ble et lovforslag godkjent med 20 mot 4 stemmer i delstatsforsamlingen. Nå skal lovforslaget stemmes over på nytt.

Det var på mandag at arbeidet med lovforslaget tok av, skriver Gay Star News.

Guvernøren på Hawaii, Neil Abercrombie, får en del av æren for prosessen. Han sier at han vil signere loven dersom den blir endelig vedtatt.

Neil Abercrombie, guvernør på Hawaii, sier han vil signere loven om homoekteskap dersom den blir vedtatt. Foto: Wikimedia.

Også i New South Wales i Australia er det endringer på gang.

Delstatsparlamentet har gjennomført sin første debatt om homoekteskap, men den videre behandlingen av lovforslaget er utsatt i to uker.

Lovforslaget ble fremmet av den åpent lesbiske representanten Penny Sharpe.

– Det er med stolthet at jeg presenterer lovforslaget om likekjønnede ekteskap for parlamentet. Jeg har alltid ment at likhet for loven er en grunnleggende rettighet for alle innbyggere, og en rettighet som ingen myndigheter kan unngå på lovlig vis.

Den lesbiske politikeren Penny Sharpe sier hun er stolt over å presentere et lovforslag som vil gi homofile i New South Wales rett til å gifte seg. Foto: pennysharpe.com

– Det er på høy tid at parlamentet fjerner de siste restene av diskriminering av sine homofile og lesbiske borgere, sa hun, i følge Gay Star News.

– Ingen i Australia skal bli fortalt av myndighetene at deres valg er mindre verdt, at deres forpliktelse er mindre solid eller at deres forhold ikke er godtatt på fordi de elsker en person av samme kjønn.

Lederen for parlamentet i New South Wales, Barry O´Farrel, har sagt at representantene kan stemme i henhold til sin egen overbevisning.

Personlig kommer han til å stemme i mot lovforslaget i underhuset, til tross for at han støtter homoekteskap «på et nasjonalt nivå».Lady Gaga insisterer: – Jeg ER bifil!

Popstjernen Lady Gaga har lenge fått kritikk for å påberope seg å være bifil. Kritikerne mener at hun sier dette for å markedsføre seg overfor homofile fans. Nå har ladyen fått nok.

Under en utspørring med fans på en nattklubb i Berlin nylig, insisterte Lady Gaga på at hun representerer bokstaven B i LGBT.

– Vet dere hva? Det er ingen løgn at jeg er bifil og liker kvinner. Til alle som mener at «hun sier hun er bifil for å markedsføre seg»: Det er en forbannet løgn. Dette er den jeg er, og jeg har alltid vært slik, sa hun.

Her kan du se et innslag fra Hollyscoop TV. Lady Gaga skal ha uttalt at hun liker måten kvinner sjekker henne opp på:«Glee»-stjerne fikk platekontrakt

Alex Newell (21), kjent fra TV-serien «Glee», har fått platekontrakt. Han har tidligere sagt til Out.com at han er «Jennifer Hudson» i «Glee».

Newell, som er åpen homo, spiller den unge transpersonen Wade "Unique" Adams i den populære serien.– Å spille Unique har ikke forandret hvordan jeg ser på meg selv. Men det har forandret hvordan jeg fører meg. Unique har så høy selvtillitt at jeg tenker: "Du må være den rollemodellen som din rollekarakter har til hensikt å være", har han uttalt i et tidligere intervju.

Newell forklarer at han alltid vil gå med høye hæler på den røde løperen, uansett hva plateselskapet eller andre måtte si.

Newell er også aktuell i filmen «Geography Club», som har USA-premiere i november.

– Alex er et udiskutabelt talent med en av de fineste stemmene jeg har hørt på lang tid, sier Craig Kellman i Atlantic Records.

Og når det gjelder Jennifer Hudson? Her kan du se Newell fremføre «And I am telling you I´m not going» live:Les forrige ukes utenriks:

Nakne roere gjør det igjen

Her er kalenderen du bør ha på veggen neste år. Sjekk ut ukens utenriks!


ANNONSE

Kommentarer (5)

Ny kommentar ›

 • slettet_wNjvOxb

  31. okt 2013 19:22 Den kalenderen må jeg ha tak i :P og digger Alex Newell!!!
 • slettet_qFUG001

  1. nov 2013 01:43 næmmen :) kjenner han til høyre på bildet !
 • BGizmo

  1. nov 2013 19:20 Visste Alex fortjente bedre enn Glee, gleder med til plate:)
 • slettet_grKkQfU

  1. nov 2013 19:22 Glee er jo så bra! Håper det kommer flere sesonger på Netflix igjen snart.
 • nikke

  3. nov 2013 23:18 Fantastisk med en prest kalender = hysterisk

  http://lilleleiligheten.wordpress.com/