Gjorde seg bemerket i fjellheimen


2418

innlogget

40215

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: [email protected]

Gjorde seg bemerket i fjellheimen

Maia Håland
14. mar 2011 09:00

Great Garlic Girls, Supermario, hun i hjemmestrikket onepiece og 300 til gikk på Skeive Ski i helgen.

Bergenserne var de mest vågale på turen når det kom til utkledning. Paret Monica Stadaas og Jenny Tøn var utkledd som Supermario og prinsesse hele lørdag formiddag, og fikk masse oppmerksomhet i slalombakken. 

En liten Supermario og en stor prinsesse føyk rundt i slalombakkene i Hemsedal lørdag formiddag. Er det rart at folk stoppet opp og glante? Foto: Maia Håland. 

- Vi følte på et tidspunkt at vi var leid inn som underholdningsinnslag. Spesielt når vi sto på ski i bakken, da stoppet alle ungene opp, forteller Jenny.

Anne Kathrine Bøe stilte i hjemmestrikket onepiece.

- Det er min beste venninne som har strikket den til meg, forteller hun. 

Anne Kathrine Bøe stilte i hjemmestrikket onepiece. Foto: Maia Håland. 

Fantastisk formiddag

Skikonkurransen på lørdag var en hit. Strålende sol, og perfekt utsikt over snehvite fjell, Great Garlic girls i godform, konkurranser og flere som hygget seg med drikke i bakken.

- Dette arrangementet fikk meg til å smile. Det var utrolig flott vær og folk koste seg, sier Trond Alexander Tune, styreleder i Skeive Ski. 

- Dette arrangementet fikk meg til å smile. Styreleder i Skeive Ski, Trond Alexander Tune, koste seg i løypene. Foto: Maia Håland. 

- Det var rundt 40 deltagere, sier nestleder, Henning Hoyer. De fleste deltok i slalomøvelsen, men det var også noen snowboardere.

Når prinsesse Jenny Tøn oppsummerer helgen, forteller hun at lørdagsformiddagen var høydepunktet på turen.

- Føret var fantastisk. Og under konkurransen satt vi oss ned med rødvin og whiskey og nøt det fantastiske været. 

Great Garlic Girls skapte show i bakken. Først deltok de i konkurransen, og deretter tok Dean-Erik Andersen (t.v.) rollen som konferansier. Foto: Maia Håland.

Great Garlic Girls stilte i paljetter og parykker under skikonkurransen, men også de med ski på beina.

Premieutdelingen var lørdag kveld. Tyske Ulrich Spreng vant snowboardkonkurransen, mens Rune Veisten var best i slalom. I tillegg fikk Supermario og prinsessen premien for beste kostyme. Årets spesialpris gikk til Great Garlic Girls.

Hvitløk til folket

Hvitløksjentene hadde nemlig løftet taket med sitt show på afterski. Det var latter og stor applaus når de serverte sine parodier på blant andre Kristin Halvorsen, Erna Solberg, Siv Jensen, Tina Turner, Jenny Jensen og Alexander Rybak. 

Terje Schrøder (t.v.) og Dean-Erik Andersen i Great Garlic Girls mottar pris. Foto: Maia Håland.

Folk som ikke deltok på Skeive Ski strømmet også til for å få en bit av showet, både barn og voksne. 

- Dette var kjempegøy. Hun som er koordinator for arrangementet var veldig fornøyd, og kom bort til oss etterpå og sa at hun ville dette skulle bli et årlig arrangement, forteller en av hvitløksjentene, Dean-Erik Andersen.

- Nå er det bare å hvile beina litt og så er vi klare for banketten etterpå, sier han.

Etter en bedre middag, for de som hadde bestilt bankett, var det ned for å høre på Heidi Marie Vestrheim. 

Heidi Marie Vestrheim åpnet festen på lørdag. Foto: Maia Håland. 

- Jeg synes de burde byttet om på disse to underholdningsinnslagene. Heidi Marie spiller veldig bra musikk, men det er mer lounge. Det er sånn du slapper av til etter en dag i bakken. Når vi gutta hadde bygd oss opp med afterski og middag, så ble det litt rolig. Det er litt mer fest og fyrverkeri over disse hvitløksjentene, så derfor burde de heller åpnet festen, mener Vidar Bakke.

Etter konsert og premieutdeling gikk startsignalet for festen. Det var tydelig at det rykket i danseføtter, for da hoppet folk opp på bordene og begynte å danse.

Trenger mer tid

Styret i Skeive Ski var godt fornøyd, spesielt med lørdagen.

- Jeg syntes vi klarte godt å kombinere ski med det å sitte og ha det hyggelig når vi hadde konkurranse i bakken, sier nestleder Henning Hoyer. 

Nestleder for Skeive Ski, Henning Hoyer (til høyre), er svært fornøyd med årets arrangement. Eneste var at det var litt liten tid, derfor er han glad for at Skeive Ski til neste år skal gå fra torsdag til søndag. Her er han sammen med Cesar Mayal fra Ipanema Beach i Rio De Janeiro (bosatt i London). Foto: Maia Håland. 

Neste år blir det igjen tre dager med Skeive Ski.

- Vi har allerede booket for 2012 og da blir det torsdag til søndag. Vi har lært at vi må ha tre dager for å kunne favne så bredt som vi ønsker arrangementsmessig, sier Henning.

Torunn Opseth Bjerve har også et tips om hva som kan gjøres annerledes til neste år.

- I år var det et stort overtall gutter så det var litt vanskelig å finne jentene i mengden. Det burde vært noen egne arrangementer for jenter slik at vi kunne blitt kjent, sier hun.

- Det kan vi forsøke å få til til neste år, avslutter Henning Hoyer. 

Det ble en god kombinasjon av fest og friluftsliv når Skeive Ski ble arrangert i helgen. Her har en jentegjeng fra Sandefjord tatt med seg øl og cider i bakken. Guttene har satset på champagne. Foto: Maia Håland. 
Skeive Ski blir mye hva man gjør det til selv. Ikke alle de gode minnene blir skapt under arrangementer, men mange blir skapt på hyttene sammen med gamle og nye bekjentskaper. Kari Kirkeby, Kari Knutsen og Torunn Opseth Gjerve koser seg med middag på hytta. Foto: Maia Håland.

SE ALLE BILDENE HER!ANNONSE

Kommentarer (5)

Ny kommentar ›

 • DEANE

  14. mar 2011 17:54 Kanon helg i Hemsedal. Gleder meg allerede til neste år !!!
 • Beach

  14. mar 2011 19:06 Fun!
 • slettet_TgzH3It

  14. mar 2011 19:25 Hvordan blir det med svingteknikken når skia er skeive? Går det greit eller blir det litt sånn streit kjøring mest bare en vei..?
 • slettet_0RXdi8y

  14. mar 2011 20:02 Tusen takk til alle som bidro til et fantastisk arrangement. Vi gleder oss til å se dere igjen neste år også. Og alle nye er hjertelig velkomne.
  Mvh Skeive Ski
 • Megifarta

  14. mar 2011 21:17 Helt fantastisk helg. Tusen takk til dere som har jobber hardt for å få dette til! Og tusen takk, great garlic girls, my laydies!!!:)

  Klem til dere alle!:)