Gaysirfest 25. september


1671

innlogget

40674

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no

Gaysirfest 25. september

Sett av lørdag 25. september. Da arrangerer Gaysir stor fest på Rockefeller med artister, overraskelser og tre DJs. Foto: Ida Næss Wangen.

Redaksjonen
11. sep 2010 08:00

I september er det 10 år siden Gaysir så dagens lys. Dette feires med stor fest på Rockefeller lørdag 25. september. Aldersgrensen blir 18 år.

- I forbindelse med 10 års jubileet ønsker vi å invitere alle Gaysir-medlemmer og lesere til stor bursdagsfeiring. Vi slår litt ekstra på stortromma denne gangen, forteller daglig leder i Gaysir, Jim Høyen.

Fra Dizzie til Rockefeller

Gaysir har arrangert en rekke fester gjennom årene på ulike arenaer i hovedstaden, i tillegg til Bergen og Trondheim. 

Daglig leder i Gaysir, Jim Høyen, gleder seg til å feire 10 år. - Vi håper på mange gjester og fullt hus på Rockefeller, sier Jim. - Aldersgrensen har vi satt ned til 18 år.

- Den aller første festen vår ble arrangert på toppen av Dizzie Showteater da Gaysir feiret 1-års dagen i 2001. Da fikk vi god hjelp av venner til å styre musikken og belysning. Selv sto vi i inngangen for å ta imot betaling, mimrer Jim.

- Vi trodde ingen ville komme, men der tok vi feil. Nesten 400 personer tok turen innom og det ble en suksess. Siden den gang har vi arrangert minst én fest hvert år. Blant annet er torsdagsfesten under Skeive Dager et fast innslag, sier Jim.

Partyfiksere

Selv om Gaysir etter hvert har fått god erfaring med å arrangere fester, ønsker de å gjøre noe ekstra 25. september på Rockefeller.

- Vi har hentet inn partyfikserne Mads Rogde og Fredrik Havstein - de er ansvarlig for gjennomføringen, sier Jim. 

Mads Rogde (t.v.) og Fredrik Havstein har ansvaret for gjennomføringen av Gaysirs jubileumsfest 25. september. Foto: Tor Arne Njaamo.

Produsentduoen Mads & Fredrik har lang erfaring med å arrangere fester og gallaer. De sto blant annet bak GayGallaen på Chat Noir i januar, og Eurovision-festivalen på Latter i mai. 

Popstjernemøte

Begge gleder seg stort til 10-årsfesten, hvor artister som Maria Mittet (tidligere Haukaas Storeng) og Måns Zelmerlöw skal opptre. Konferansier for kvelden er komiker Lisa Tønne.

- Vi er svært stolte av bookingen! Dette blir et svensk-norsk popstjernemøte mellom vår egen sangdiva Maria og svenskenes schlagerprins Måns Zelmerlöw, sier de.

- Og Lisa Tønne har lovet at hun personlig skal slå til de som ikke storkoser seg, sier Mads spøkefullt.

Selv om to profilerte artister skal på scenen denne kvelden, er det likevel festen som står i fokus. 

Lisa Tønne er kveldens konferansier. Foto: Martin Holvik. 

House og schlager

- For at dette skal bli en fullverdig helaften var det tidlig klart for oss at valg av DJs ville være viktig, forteller Mads.

- Valget falt på DJ Stanley Steel (Horgans) og DJ Mortyboy (Luux), som tidligere har spilt på noen av byens beste klubber, men samtidig har erfaring med homopublikum fra blant annet Skeiv Natt, sier Mads.

Denne kvelden spiller de et duo-set på tre timer med det beste fra dansbar og funky house.

- Stanley Steel og Mortyboy har lovet å gi publikum det aller nyeste, men også gjensyn med låter fra de siste ti årene, i anledning Gaysirs 10-års jubileum, forteller Mads og fortsetter.

- I tillegg er det jo mange som foretrekker schlager og hits, og det vil selvfølgelig bli et eget schlagerrom, med det beste fra av Grand Prix og homopop de siste ti årene. Her har vi lånt en av de faste DJene fra schlagerbaren Elsker, så vi kan garantere at det blir noe for alle, avslutter Mads.


Hva: Gaysirs 10-årsfest på Rockefeller
Når: Lørdag 25. september. Dørene åpner kl. 22.30. Showstart kl. 23.
Aldersgrense: 18 år.

Pris: kr. 180 + billettavgift gjennom billettservice og kr. 200 + billettavgift i døren. Forhåndskjøpt billett gir forrang ved kø.

Billetten(e) kan også kjøpes direkte hos Narvesen, 7-Eleven eller på Posten.

Les også:  Måns og Maria til Gaysirs jubileumsfest


ANNONSE

Kommentarer (8)

Ny kommentar ›

 • Mr Viva

  5. sep 2010 13:40 blir bra!
 • slettet_p1iugaK

  6. sep 2010 10:23 Så bra det er 18 =D
 • Anders

  12. sep 2010 19:55 Gleder meg!
 • vwexpress

  17. sep 2010 01:18 I will be there! :-) Jeg bringer min søster som date, så dette blir gøy! :-D
 • slettet_yRgEchy

  24. sep 2010 01:07 Det er en eneste grunn til at jeg ikke kommer: Lisa Tønne! Av alle artister her i landet er hun den eneste jeg ikke fikser! Det høres sikkert dumt ut. Men nå er jeg ærlig!
 • slettet_qEXNjM9

  25. sep 2010 14:06 Lisa Tønne er dritkul!
 • slettet_Vl0LE8L

  25. sep 2010 21:43 Hvem er Lisa Tønne?
 • 007FIRST

  26. sep 2010 05:02 Tjaaaaaaaaa var dette bra??????????