Sommer-hemmeligheter


2375

innlogget

40535

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: [email protected]

Sommer-hemmeligheter

Lars Tangen holder på å flytte fra Molde til Oslo.

Maia Håland
27. jul 2010 12:07

Lars Tangen snakker om sin sommerflørt, sommerjobben som pølseselger for skolekorpset og flytting til Oslo.


Navn: Lars Tangen
Alder: 17 år (født 14.04.1993)
Bosted: Molde/Oslo
Yrke: Blogger/student
Siste nytt: Lars er en populær blogger. Nå holder han på å flytte til Oslo.


Hva tenker du mest på nå om dagen?
- At jeg skal flytte vekk fra Molde og starte et nytt liv i Oslo. Jeg har det godt i Molde, men nå føler jeg at jeg har behov for å komme meg litt ut i verden. Nå for tiden drar jeg til Oslo fire-fem ganger i måneden, og det blir ganske mye penger i flybilletter for å si det sånn. Jeg skal flytte sammen med en herlig venninne av meg.

Beskriv en perfekt sommerdag?
- Her trengs det bare stikkord. Sol, venner, parken, kald pils og Christina Aguilera-musikk.

Hva spiser og drikker du helst om sommeren?
- Jeg er egentlig et veldig kresent menneske når det kommer til mat, men om sommeren er det ikke noe jeg liker bedre enn jordbær! Jeg drikker helst iskalde smoothiedrinker i solen, og cola light.

Hvem ville du helst smurt inn med solkrem?
- Hehe, det er så mange at jeg ikke klarer å bestemme meg. Taylor Lautner, Zac Efron, Harel Skaat (Israels representant i årets Eurovision), og et par til.

Etter en dag endrer han svar. Det nye svaret er; - Robin, selvfølgelig.

Hvem håper du får mange vepsestikk i sommer?
- I tillegg til at jeg håper at de får mange vepsestikk, så håper jeg på at de er allergisk mot veps også. Her også er det ganske mange som fortjener å få navnet sitt på trykk, men valget faller på Norwegiandamen som nektet meg å fly hjem til Molde da jeg kom et minutt for sent til check in.

Hva er ditt beste sommerminne?
- Det er vel fra sommeren 2008. Da var jeg på språkreise til Los Angeles i en måned, og vi dro til både Hollywood, San Francisco, Las Vegas og San Diego. Den sommeren vil jeg aldri glemme. Noe av det jeg liker best å tenke tilbake på om den turen er at jeg og noen norske venner leide en Hummer Limo, cruiset rundt i L.A. og dro på baseballkamp mellom L.A. Dodgers og San Francisco. Jeg skal definitivt tilbake!

Hvilket sommerminne vil du helst glemme?
- Jeg liker ikke å glemme ting egentlig, når man har opplevd noe kan man ikke gjøre noe med det. Man blir sterkere av å feile en gang i blant.

Hva er din mest spennende sommerflørt?
- Robin:-)

Lars på fanget til sin sommerflørt Robin.

Hva var din første sommerjobb?
- Uff.. Det er ekstremt flaut ass. Det har seg sånn at jeg spilte i korps da jeg var bitteliten (jeg kunne ikke spille, jeg likte ikke å spille, og jeg hatet uniformene over alt på jord, men jeg gjorde det bare for å herme etter storesøstrene mine). Korpset heter Kvam og Sellanrå Skolekorps, og det eide en kiosk på et badested i Molde som heter Kringstadbukta. Der stod jeg og solgte pølser, brus og godteri sammen med noen "gode" korpsvenner.

Hva hører du helst på om sommeren?
- Akkurat nå går det mest i Christina Aguilera, Uffie, NRK mp3, Snoop Dogg og Missy Elliott. Stereo Love er jo tidenes sommersang da, så den blir jeg nok ikke lei med det første.

Homokampen i Norge fyller 60 år i år. Hva mener du er viktigst å prioritere i den videre kampen?
- Å få folk til å være stolte av seg selv. Jeg har inntrykk av at homofile er godt akseptert de aller fleste steder i Norge, men det er fortsatt mange steder hvor det er en "synd" eller ”skam”. Man må rett og slett bare fortsette å presse på, og gjøre det klart at man skal være stolt av seg selv uansett hvilket kjønn man forelsker seg i. 


ANNONSE