Flere homofile på Tinget


1770

innlogget

40233

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: [email protected]

Flere homofile på Tinget

Håkon Haugli har fått plass på Stortinget.

Jim Høyen
15. sep 2009 00:00

Thor Erik Forsberg og Håkon Haugli fra Ap får plass på Tinget de neste fire årene.

De rødgrønne har fått fornyet tillit. Dette betyr blant annet at Anette Trettebergstuen beholder sin plass på Hedmark-benken.

Håkon Haugli fikk ikke plass direkte på Stortinget, men blir vara for Ap i Oslo. Så lenge Ap har regjeringsmakten er Haugli sikret plass på Stortinget.

Thor Erik Forsberg er nå på sikker plass for Ap i Østfold. I 2005 var han få stemmer fra å få denne plassen.

Et svekket SV klarte ikke å sikre Torbjørn Urfjell plass for SV i Aust-Agder.

Fra Høyre har Andre Oktay Dahl, Bent Høie og Per Kristian Foss sikret sine plasser for henholdsvis Akershus, Rogaland og Oslo.

Eivind Nævdal-Bolstad har 4. plassen på Høyres liste for Hordaland. Selv om Høyre gjorde et godt valg holdt det ikke til en stortingsplass for Nævdal-Bolstad.


ANNONSE

Kommentarer (9)

Ny kommentar ›

 • kjetil1979

  15. sep 2009 11:27 Gratulerer så mye alle sammen. Veldig hyggelig at en som er så opptatt av de som faller utenfor, som pga psykiske problemer eller rus som det Thor Erik Forsberg er kommer inn. Flott at Håkon Haugli og Annette Trettebergstuen som har satt så mye fokus på homofile blir representert. Hyggelig med at Dahl også kom inn, selv om Høyre burde hatt han på tredje og ikke fjerde i Akershus. Dumt Urfjell ikke kom inn, men bedre lykke neste gang. Håper Høie og Foss som er to dyktige politikere fra Høyre fortsatt får tunge oppgaver for sitt parti.
 • slettet_HtsQUmt

  15. sep 2009 12:09 Har dere fått med alle?
 • 0vid

  15. sep 2009 13:05 Jeg gleder meg til å høre hva Håkon Haugli har å tilføre det offentlige ordskiftet som stortingsrepresentant. Det er ikke alle fra Ap-benken jeg kan si det samme om dessverre. Lavmål ble satt med Jan Bølers Frp-aktige utspill om kriminelle utlendinger mot slutten av valgkampen. Men det kan godt være at det var viktig for å kapre white trash-stemmer som ellers hadde gått til Siv. Det er forsmedelig å se hvordan Venstre fikk svi fordi de aldri har kastet ut tilsvarende billig flesk...
 • deuce

  15. sep 2009 17:59 Thor Erik Forsberg var jo bare helt nydelig da! Gratulerer med valget, og lykke til på tinget!

  Takk også til Håkon Haugli. Respekterer han, Håkon har gjort mye bra for homofile, og det samme har Annette Trettebergstuen. Lykke til videre folkens!

  Jeg vil bare komme med en liten påminnelse og hva det kan jobbes videre med, det må bli slutt på homofobien i både idretten og på skolene, og det må skje mer opplysningsarbeid. Det er også helt sykt at homofile asylsøkere blir sendt hjem til land hvor det er forbudt å være homofil og hvor de kan få dødsstraff. Vi kom langt på vei med ekteskapsloven, men det er fortsatt en del arbeid igjen å gjøre.

 • fjodor69

  16. sep 2009 22:28 Gratulerer Thor-Erik!
  Bra med skeive (både de som er åpne og skjulte)politikere fra Østfold(og selvsagt fra resten av landet også!) Jeg er sikker på at du kommer til å markere deg som en god og dyktig politiker med brennende faglig engasjement! Gratulerer også til andre skeive som kom inn og er fortsatt på "tinget"
  Rus og psykiske lidelser sliter mange med i vårt (post?)postmoderne samfunn.(Og ikke bare "skeive") Jeg er veldig glad for at du engasjerer deg i en lovfesta rett til 100% stillinger!
 • JollyJ

  17. sep 2009 15:12 Skaphomsene har jo også sin plass på tinget....
 • Gnothi seauton

  17. sep 2009 17:50 jeg synes i sin helhet demokratiet er skremmende. Det er for mange idioter der ute. Hvor ble det egentlig av opplyst enevelde..?
 • Desigual

  20. sep 2009 09:30 Det er en overdrivelse å si at de rød-grønne har fått "fornyet" tillitt all den tid både SP & SV opplevde tilbakegang på forrige valgresultat. Dessuten var det stemme for stemme flere som ønsket seg et annet alternativ. MEN det er selvsagt hyggelig at homsene velges inn på tinget, uansett politisk parti: gratulerer til alle!
 • slettet_IVAKzr0

  21. sep 2009 12:22 Det finnes i alle fall en til ny på tinget som er homo...