Damenes aften i Bergen


2413

innlogget

40535

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: [email protected]

Damenes aften i Bergen


Det ble en kveld for damene da Bergen delte ut priser innen flere homokategorier under Bergen Gay Galla. Linda Eide og Sunniva Schultze-Florey stakk av med to priser hver, og Gaysir ble årets nettsted.

Linda Eide ble kåret både til årets homo og mottok i tillegg prisen som årets entertainer.

Linda fikk sist høst stor oppmerksomhet for sine "Norske attraksjoner" på lørdagskvelden på NRK. Torsdag kveld var hun ikke til stede ved prisutdelingen, grunnet innspilling til neste serie med attraksjoner i Norge.

Linda Eide. Foto. NRK
Fredag stiller Linda som konferansier når Skeiv i slapsen arrangerer litteraturkveld i LLH-kjelleren.

Den andre dobbeltvinneren ble Sunniva Schultze-Florey som både ble stemt frem av publikummere til prisen som årets homopolitiker, og i tilegg fikk fagjuryens pris homofrydprisen.

Sunniva Schultze-Florey. Foto: Hallvard Øren
Sunniva har siste årene arbeidet hardt i fylkestinget for en egen homoplan på fylkesnivå, et arbeid som ble kronet med seier i desember da Hordaland ble det første fylket med egen homoplan.

Underveis i showet fikk publikum stødig veiledning av kveldens konferansier Inger Lise Drabløs' alter ego Ruttemor fra Loddefjord. Av kveldens underholdningsmessige høydepunkt var hennes og Kim Fairchilds diskrimineringsnummer.

Ruttemor fra Loddefjord og Kim Fairchild. Foto: Hallvard Øren
Arrangøren hadde fått Ove Thue, kjent fra utallige Brann-anledninger, til å synge sin egen sang om Branns håndtering av homosaken i desember. Det ble en vinner blant kveldens publikum.
Ove Thue' innslag ble godt mottatt av publikum. Foto: Hallvard Øren

I tillegg til de overnevnte ble Stine Wingsternes stemt fram som årets grunder, Anne Marie Hovgaard ble årets ildsjel og Karita Bekkemellem ble årets hetero.

Parodi Grand Prix fikk prisen for årets show også denne gang.

Fagjuryen tildelte Trygve Birkeland årets homofobpris etter at han nesten lykkes i å kaste LLH og Skeiv Ungdom ut av skolene i Bergen. Han fikk prisen i hard konkurranse med SK Brann og Danielsen Videregående skole.

Kim Fairchild avsluttet showet med "It's raining men". Foto: Hallvard Øren

ANNONSE

Kommentarer (1)

Ny kommentar ›

  • NattensDronning

    26. jan 2008 07:05 jippi for Linda. Om eg ha vært ei dame, skull eg ha våre dama di. takk for mang ein god latter.