Fredag kveld


569

innlogget

42473

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no

Fredag kveld

Redaksjonen
24. aug 2005 00:00

På oppdrag fra Helseutvalget har Johannes, Jørn og Morten som er tidligere deltakere fra vårens Late Bloomers påtatt seg å lage en sosial nettverksgruppe en fredagskveld i måneden.

Vi kommer til å holde hus i Helseutvalgets lokaler i Kongensgate 12. fra kl. 20.00 til 22.00 første gang er 9. september, og så blir det første fredagen i hver måned etter det.

Vi har alle tre har kommet ut som homofile i voksen alder, og har forskjellig bakgrunn. Men har ett felles mål å få til ett treffsted for alle som ønsker å bli kjent med andre utenfor de vanlige utestedene.

Viktigste formålet med "Fredag kveld, Late Bloomers" er å skape ett sted hvor man kan komme og treffe andre Homofile/bifile, snakke sammen, og skape ett nettverk for de som ønsker ett tilbud utover de vanlige homsestedene i Oslo. Og ett sted er alle kan føle seg trygg på ett rolig og hyggelig miljø.

Tilbudet er gratis og vi ønsker at det kommer så mange som mulig, vi står for enkel servering, av kaffe osv. For de som ønsker det er det mulighet for en tur på byen etterpå.

Vi kommer til å ha forskjellige temaer for hver kveld, kanskje få inn noen til å holde ett innlegg av forskjellig art osv.

Men ønsker innspill fra dere, på forslag til temaer og andre aktiviteter vi kan gjøre sammen fremmover på vår faste kveld i måneden, dette er noe vi vil snakke en del om den 9. september.

Hvis dere allerede har innspill til temaer og aktiviteter nå, så kan dere legge inn disse ønskene på vår temagruppe: Late Bloomers eller sende oss en melding på gaysir.

Johannes er "pamplona" på Gaysir
Jørn er "jka" på Gaysir
Mortener "Mortyone" på Gaysir

For oss som kom ut seint i livet. Felles for oss er et ønske om å utvide nettverket, høre om andres erfaringer og ha det hyggelig.

Sted: Kongensgate 12
Dato: Først fredag i måneden (med oppstart 9. september). Andre datoer blir 7 oktober, 4 november og 2 desember
Tid: kl. 20.00 til 22.00 (med mulighet for en tur på byen sammen etterpå)

Relaterte saker

Ny Late Bloomers-gruppe
09/08/05: Helseutvalget gjentar suksessen fra i vår og går i gang med en ny gruppe for menn som har spørsmål og tanker rundt det å komme ut som homse i voksen alder.

Late bloomers - om å komme ut som homse i voksen alder
19/04/05: Helseutvalget starter opp en gruppe for menn som har erfaringer rundt det å komme ut som homse i voksen alder. Utveksling av tanker, erfaringer og spørsmål

ANNONSE

Kommentarer (3)

Ny kommentar ›

 • imagine

  26. aug 2005 20:13 Et flott tiltak! Og et savn for en som lever og bor i Bergen... Kanskje noen her som kunne tenke seg å gjøre noe lignende?! Vi trenger alle oppmuntring og støtte - og den gode følelsen av å ikke være alene om disse følelsene.
 • Jørn 1965

  26. aug 2005 23:04 kjempe hyggelig sagt imagin, ja synd mange ting skjer i storbyene så klart. Men det er jo alltid en mulighet.

  Du får melde meg inn i temagruppa: Late Bloomers

 • klakamarking

  23. jun 2007 22:07 Hei
  syntes dette hadde vert helt utmerket, men fredag kveld er er kanskje ikke den kvelden det passer best for de fleste.... (er selv pendler) og tror kanskje det hadde vært mer oppslutning om dette feks. en Onsdag

  mvh

  Arne