Oslo fagottkor og Titten Tei slo an tonen


2366

innlogget

40535

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: [email protected]

Oslo fagottkor og Titten Tei slo an tonen

Blake Jason Boulerice
24. jun 2005 00:00

Oslo fagottkoret holdt konserten "Fagott til å være sant" foran et stort publikum på Chat Noir onsdag kveld.  Programmet besto hovedsakelig av nordiske klassiker og amerikanske favoritter, og var riktig så homovennlig.  Helt passende som en del av Europride festlighetene.

Thomas Nordvik Strandberg i samtale med sin barndoms store helt, Titten Tei. (Foto: Ketil Randen).

Forestillingen begynte med et kort stykke der kormedlemmene pyntet seg med rosa slips og deretter ga seg til å fikse på hverandre mens de sang.  Senere i programmet kom blant annet en morsom utførelse av kirkesangen "Kom til den hvitmalte kirke", korutgave av "Barbiegirl"  og en meget flørtete "Close to You."  Og selvfølgelig var det ikke noen fagott med - bare fagotter.

- Jeg synes at Fagottkoret viser en ny side ved det å være homo.  De bringer historien vår og barndommen vår inn i en positiv og fin setting," sa Asbjørn Gjerde Lund som hadde stor glede av å se forestillingen. Han var en av mange som hadde tatt en pause fra det fine været for å få med seg koret som har tatt publikum med storm siden det ble etablert for et par år siden.

Korets dirigent Therese Kinzler Eriksen ledet Oslo Fagottkor gjennom en variert og meget bra konsert på Chat Noir. (Foto: Ketil Randen).

Mellom stykkene ble publikumet underholdt av den yndige lille Titten Tei, som spilte rollen som vår samfunnsbevisste forestillingskonferansier.  Det var ingen tvil om Titten Tei støtte til homofile og lesbiske. Både statsminister og biskoper fikk sine pass påskrevet.

- Titten Tei stilte som vanlig de barnslige, men også direkte og viktige spørsmålene om homofili, religion, og homohelse.  Forbindelsen til himmelen, gud, englene, og Paulus var søt, sa Lund.

Titten Tei ankom nemlig scenen dalende ned i en kurv. På vei ned hadde han støtt på en engel og fått de siste nyheter fra himmelen. Blant annet kunne han fortelle at Paulus mente at folk ikke måtte oppfatte han så bokstavelig...

Kristin Halvorsen og Kurt Henning Johnsen. (Foto: Asbjørn Jørgensen).

Forestillingen ble avsluttet med en veldig bra fremførelse av "La oss feire livet". Et nummer koret måtte gjøre en gang til da publikum ga stående aplaus og ba om ekstranummer.

- Det gikk kjempebra, sa Svein Fulgestad, tenor i fagottkoret.  - Fantastisk å stå på scenen med den stemningen.

Svein Fuglestad sier at onsdagens konsert var den største forestillingen Oslo fagottkoret har gjort hittil.

Les alle sakene fra Europride 2005 her.


ANNONSE

Kommentarer (4)

Ny kommentar ›

 • Kourtakis

  24. jun 2005 10:28 Det var en uforglemmelig konsert og den beste oppladingen til EuroPride! Gratulerer, gutter, alldeles fantastisk!
 • Jørn 1965

  24. jun 2005 11:51 Konserten var bare utrolig flott, stor koste meg
 • Gaymanoslo

  24. jun 2005 22:47 Nok en gang...tusen tusen takk til fagottkoret..Det er 2.gang jeg hører på dere. Og hadde store forventninger til denne konserten.Og ble MER enn fornøyd..Denne gangen hadde jeg med meg kjæresten (crosscross) og kollega og venn (spl ) fra jobben. Og det ble terningskast...8..hehe...seks.
  Og koselig og ikke minst morsomt med Titten Tei som konferansier
 • Quasimodo

  27. jun 2005 09:52 Bravo, gutter!