Late bloomers - om å komme ut som homse i voksen alder


375

innlogget

40140

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: [email protected]

Late bloomers - om å komme ut som homse i voksen alder

Redaksjonen
19. apr 2005 00:00

Helseutvalget starter opp en gruppe for menn som har erfaringer rundt det å komme ut som homse i voksen alder. Neste treff for utvekslink av erfaringer er 6. januar fra kl 20:00 til 22:00 i Kongensgate 12 (Helseutvalget).

Jan Roar Mietinen fra Helseutvalget tar imot påmelding til kurset for late bloomers.

Utveksling av tanker, erfaringer og spørsmål rundt temaer som det å komme ut overfor venner og familie, samliv, identitetsspørsmål, sex og kjærlighet, homsemiljø/nettverk vil stå sentralt.

Gruppa blir ledet av Aksel Strangstad og Hans Teigland som satser på å møtes ca 1 gang i uka frem til sommeren.

Alle som føler seg som en Late Bloomer er velkomne til kaffe, te og en uformell prat sammen med gamle og nye kjente. Har du tenkt deg på byen etterpå, er det sikkert noen som vil slå følge.


ANNONSE

Kommentarer (5)

Ny kommentar ›

 • Jørn 1965

  19. apr 2005 22:00 Vil starte mitt innlegg med å takke Helseutvalget for ett flott kurs jeg var med på i fjor høst, og Jan Roar or hjelp til å sortere tanker og ting rundt det å komme ut av skapet. Av og til hjelper det å snakke med noen som ikke står en veldig nær også, de kan se tingene fra en annen vinkel.

  Sikkert ikke lett for de som er unge og ikke har så mye livserfaring, men heller ingen lett oppgave or de som har levd ett liv og har sin bagasje med seg.

  Så en skal ikke sette disse gruppene mot hverandre, men fint tiltak for en voksen gruppe. Så ser frem til å dele mine erfaringer på godt og ondt.

 • slettet_eJ9ugEB

  20. apr 2005 08:22 Hurra!
  Utrolig bra og viktig sak dette!
  Nesten en glemt gruppe?
  Tusen takk Gaysir ;)
 • Moi

  29. des 2005 19:23 Neste treff for utvekslink av erfaringer er 6. januar 2006 fra kl 20:00 til 22:00 i Kongensgate 12 (Helseutvalget).
 • slettet_cN2QKfU

  1. jan 2006 21:34 elsker dere!!
 • GEGGI

  2. jan 2006 15:19 Nå blir jeg usikker.
  Innholdet i denne artikkelen kan da ikke stemme helt.
  Er den for gammel, inneholder den feil, eller har jeg misforstått helt.
  Hva er fredagstreffet (Innhold?), hvor ofte er det og for hvem ?
  Går det samtalegrupper nå.
  Det er kjempeviktig at et slikt enestående tilbud/tiltak som Late Bloomers er kommer ut med detaljert og riktig informasjon.
  PS. Jeg har vært med en stund. Har opplevd en ny flott verden og oppfordrer alle som lurer på hva dette er å ta kontakt med Helseutvalget for å få informasjon. Send gjerne noen ord til meg på min profil. (Geggi).