- Dere er en gave til verden


1751

innlogget

40670

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no

- Dere er en gave til verden

- Jeg kommer med det enkle budskapet om at alle skeive må høre dette for å tro følgende: Dere er en gave til verden, dere er unike og deres liv er av betydning, sa Tim Cook i en tale under musikkfestivalen LoveLoud i delstaten Utah. Pressefoto

Kristian Mendoza
1. aug 2018 12:28

UTENRIKS: Ble voldtatt av sin far for å bli “hetero”. Hugget av kjærestens hode. Tim Cook med sterke ord til unge skeive.

Se også: Youtube-skaper Ravi tar deg med på skeive destinasjoner.

Angrepet og voldtatt av sin far, onkel og deres kamerater.

Da det i familiens nærmeste krets ble kjent at Mubizana var lesbisk reagerte faren på verst tenkelig vis. Hennes bestemor hadde reist vekk til en annen by for å besøke slektninger og den da 15-år gamle jente var alene med en rasende far.

- Jeg trodde aldri han kunne gjort noe sånt. Mot sitt eget barn, forklarer hun i en Twitter-tråd som en reaksjon på det bestialske drapet på det lesbiske paret Joey and Anisha van Niekerk.

- Jeg hater det du gjør og jeg skal bevise at du er en kvinne ikke en mann, og som en kvinne skal du oppføre deg deretter, fortsetter Mubizana på sin Twitter-konto.

- Etter dette holdt han meg nede og voldtok meg. mens jeg gråt. Han ville ikke stoppe, erindrer hun.

Senere den dagen skal onkelen og flere av hans kamerater også ha voldtatt henne. Mubizana skal ha brutt med familien, men har i senere tid slitt med selvmordstanker.

- Jeg fikk hjelp av en nabo til å anmelde det som hadde skjedd. Kun min onkel og deres kamerater ble siktet for forholdet. Min far er en fri mann og ble aldri anholdt av politiet.

Les også: Hugget av sønnens hånd

En rekke voldelige angrep i Sør Afrika

Til tross for den sterke historien, er Mubizana langt fra alene om å bli angrepet på grunn av sin legning. I februar skal en kirke ha blitt anmeldt for å ha angrepet en rekke homofile menn som også måtte betale “erstatning” for sin legning. Senere samme måned skal en video hvor to menn, kledd i politiuniform, trakasserer og kler av et homofilt par, ha gått viralt i Sør Afrika, melder Pinknews.

Også en rekke drap på lesbiske par skal ha rystet nasjonen. Joey and Anisha van Niekerk skal, ifølge flere medier, ha blitt torturert og voldtatt før de ble drept og brent.

Drapet på Joey and Anisha van Niekerk har satt søkelyset på homofobe angrep i Sør Afrika. Et av ofrene er Mubizana, som på sin Twitter-konto forteller om en massevoldtekt arrangert av sin egen far. Foto:Facebook

Australia: Lindy kappet av kjærestens hode

Forrige uke skal 60 år gamle Lindy Ivonne Williams ha blitt dømt på livstid for drapet på sin kjæreste George Gerbic i 2013. Årsak? George skal ha innledet et forhold til en annen mann, noe som gjorde Lindy rasende.

Som følge av dette hugget hun av hans hode og satte fyr på George. Hans brennende lik skal ha blitt funnet av myndighetene ved Cedar Pocket Road i nærheten Gympie, melder Gaystar News.

Lindy på sin side hevder George skal ha prøvd å angripe henne med en kniv, sklidd og ha knivstukket seg selv i hodet. I en fortvilet situasjon skal hun ha rømt huset før hun kom tilbake for å se hans kropp mangle hode og lem.

Da Lindy Ivonne Williams fant ut om kjærestens bifile legning, skal hun ha drept, hugget av hodet og satt fyr på George Gerbic. Forrige uke ble hun dømt til livstid i fengsel.

Hennes forklaring ble imidlertid ikke trodd av høyesteretten i Brisbane og 60-åringen må tilbringe resten av livet i fengsel.

- Dere er en gave til verden

Som leder for et av verdens mest kjente merkevarer er homofile Tim Cook et forbilde for skeive verden over. Cook skrev historie i 2014 som den første åpent skeive topplederen i en Fortune 500-bedrift, melder Pinknews.

Nylig, under musikkfestivalen LoveLoud i delstaten Utah, holdt han en rørende tale foran 30 000 tilskuere.

- Jeg står foran dere som en onkel, en sportsgærning, en administrerende direktør, et friluftsmenneske og en stolt, skeiv amerikaner, var åpningen i talen før han skulle introdusere bandet Imagine Dragons.

- Jeg kommer med det enkle budskapet om at alle skeive må høre dette for å tro følgende: Dere er en gave til verden, dere er unike og deres liv er av betydning. Finn deres sannhet. Snakk deres sannhet og lev den ut, fortsatte han og beskrev hvor trist det var å høre om unge skeive som ikke ble akseptert av sine nærmeste på grunn av legningen.

Dette er ikke første gangen Cook bruker sin kjendisstatus for å snakke ut om samfunnsmessige temaer. Den frittalende 57-åringen skal tidligere ha uttalt seg kritisk til president Donald Trump og ha støttet likekjønnede ekteskap i Australia under folkevalget.

Se videoen fra talen her:

Et moderne datinglivs forviklinger i Something New

Det har gått et år siden Jonah gikk ut av et forhold, og til tross bestevenninnens gode råd om å “glemme eksen”, synes han det virker som en umulig oppgave.

Jonah innleder en useriøs relasjon som han nekter å gjøre seriøst , men når han endelig gir kjærligheten en sjanse møter han sine egne usikkerheter på en og samme kveld.

Se kortfilmen her:

Ravi Around The World viser deg skeive destinasjoner

Denne youtube-skaperen drar verden rundt for å lage videoer om forskjellige reisedestinasjoner. Men i motsetning til andre, lager ikke Ravi vanlige filmer. Hans spesialitet er å se på reisemålene med et skeivt blikk.

I denne videoen drar han til en nudisstrand i USA og gir oss et unikt innblikk fra innsiden.

Se videoen her:


ANNONSE

Kommentarer (1)

Ny kommentar ›

  • ck

    1. aug 2018 17:20 wow...Nakenbingo!!