Rimming: En risikofylt lek?


1727

innlogget

40671

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no

Kan analsex være skadelig?

Ukens podkast: Komiker-lege Jonas Kinge Bergland (t.h.) og Kaveh Rashidi snakker om fisting - og hvorfor man blåste sigaretttøyk opp i anus i London på 1800-tallet. Foto: Thorbjørn Thyrum


Legene Kaveh Rashidi og Jonas Kinge Bergland har skrevet en bok om det de mener er kroppens (kanskje) viktigste organ; endetarmen.

Manus om anus opplyser humoristisk og kunnskapsrikt om alt ifra sykdommer i anus, til hygiene og analsex.

Er det noen risiko forbundet med rimming? Og kan man egentlig bli slapp i anus av "for mye" analsex? Svarene får du i podkasten Skeive råvarer, hvor forfatterne av boken er ukens gjester.

Lytt til sendingen under, eller hør via Soundcloud.

Bruker du podkast-appen til iTunes? Last ned episoden her.


ANNONSE

Kommentarer (3)

Ny kommentar ›

  • Rodolfo

    9. apr 2018 17:05 Glitrende podcast. Morsomt og informativt.
  • McCoy

    11. apr 2018 10:37 Hadde rimming vært farlig, hadde jeg vært dau.
  • Greek Love

    15. apr 2018 11:40 Ganske drøyt at leger kan påstå at anus og rektum ikke er skapt for sex. Kanskje de ikke har opplevd i både sexlivet deres eller ved undersøkelser hvordan anusen åpner seg ved stimulering, hvor mye slim produseres som smøremiddel, hvordan rektumet utvider seg for å ta imot eller hvordan den indre ringen trekker seg bakover for å holde avføringen ute av veien? Og når prostataen er plassert slik den er for å kunne stimuleres lett ved pikkhode, dildo eller fingre er det en mening ved det. Jeg tror vi hadde hatt godt av litt info fra antropologene for å befri os!s fra de siste 2000 år med tabuer! Og ja, når det gjelder rimming så skulle jeg vært død. Jeg får e.coli i meg nesten hver dag og har jernhelse. Har kanskje spydd 2 ganger i 10 år, og det er ikke en gang sikkert at det var e.coli som var årsaken! Tenk også på hvor mange straighte menn som ikke ønsker noen annen form for guttesex enn å bli penetrert bak. Noen er kanskje frimodige nok til å be partneren kjøpe en strap-on, men spørs hvor mange jenter er villige til det...så var det jenter og analsex da, hva sier de?