Tilbake for tredje gang


1936

innlogget

41197

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© GAYSIR AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no

Tilbake for tredje gang

RuPaul's Drag Race-vinner Bianca Del Rio er igjen klar for Regnbuedagene i Bergen. Torsdag 7. juni entrer divaen Ole Bull Scene med sitt nye show «Blame iton Bianca Del Rio». Foto: Ronn/Wikimedia.

Redaksjonen
3. jan 2018 15:00

I juni gjester drag-superkjendis Bianca Del Rio Regnbuedagene i Bergen for tredje gang. – Nå har det litt en tradisjon, sier festivalleder.

Bianca Del Rio er kjent for sin frekke tunge og skruppelløse humor, og gikk seirende ut av  RuPaul's Drag Race sesong 6 i 2014. Del Rio er alter egoet til den erfarne komikeren Roy Haylock.

Del Rio har stått på Ole Bull Scene de siste to årene, hvor hun har levert sylskarpe replikker til et ekstatisk publikum.

Joakim Aadland, festivalsjef for Regnbuedagene, er strålende fornøyd med at hun kommer tilbake, og tror publikum er klar for enda flere «fornærmelser» fra dragdivaen.

– Bianca Del Rio selger ut show over hele verden, også her i Bergen. Hun har vist seg som en enestående komiker med en enorm fanskare. Jeg tror definitivt at publikum er entusiastiske over at hun kommer tilbake, sier Aadland i en pressemelding.

Saken fortsetter under bildet.

Bianca Del Rio, eller Roy Haylock (42) som er hans virkelige navn, har holdt på med drag siden 1996. Pressefoto.

Nytt show

Siden seieren i RuPaul´s Drag Race, har komikeren turnert verden med showene «Rolodex of Hate» og «Not Today Satan».

Når Bianca entrer scenen torsdag 7. juni på Ole Bull Scene, er det med et helt nytt materiale. Forestillingen har fått tittelen «Blame it on Bianca Del Rio».

– I det nye showet tar jeg for meg ulike ting som har hendt meg, og situasjoner jeg har vært oppe i. Jeg forbereder alltid publikum på at de kan forvente det uventede. Ingen er trygge, uttalte Del Rio i et intervju med OUTtv i fjor.

Roy Haylock har allerede turnert både i Australia og Asia med «Blame it on Bianca Del Rio». I år står Amerika og Europa for tur, hvor Bergen er den eneste Skandinaviske byen dragdronningen besøker. Her fra Ole Bull Scene i 2016. Foto: Ben Harding.

Etter showet er det duket for en stor og gratis etterfest i Pride Park på Festplassen.

En annen kjent dragartist, og god venn av Bianca Del Rio, vil stå bak dj-båsen.

– Når vi i år flytter Pride Park inn på Festplassen, skal vi sørge for liv og røre i hjertet av Bergen. Da er vi så heldig å få en legendarisk dragartist, som blant annet har hatt en låt på Billboard Club/Dance, til å sette stemningen.

Men festivalsjef Aadland vil i skrivene stund ikke røpe hvem dette er....

Billettene slippes torsdag 4. januar. For mer informasjon om arrangementet, se Facebook-gruppe.


ANNONSE

Kommentarer (3)

Ny kommentar ›

  • Jonnis83

    3. jan 2018 19:59 Også jeg som trodde det var lady Gaga når jeg så bilde ved første øyekast.
  • jokkmokk1

    3. jan 2018 20:29 Sist jeg så Lady Gaga opptre,så hun jo nermest kjedelig "normal" ut
  • FunkyTurtle

    4. jan 2018 17:43 Samma personen som spilte bianca The hurricane?