1150

innlogget

10325

kvinner

35372

menn

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© Gaysir AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no


ANNONSE

Hva skjer i dag

Tips oss!

Bergen

 • Anonym og gratis hurtigtest for hiv og syfilis for menn

  På lørdag 14-20 og søndag 11-13 pakker vi med oss en bag med hurtigtester for hiv og syfilis, og tester gratis på Scandic Byparken (gamle Rica Hotel), Christies Gate 5-7. Håper mange vil stikke innom... På lørdag 14-20 og søndag 11-13 pakker vi med oss en bag med hurtigtester for hiv og syfilis, og tester gratis på Scandic Byparken (gamle Rica Hotel), Christies Gate 5-7. Håper mange vil stikke innom :) Hilsen de frivillige gutta i Sjekkpunkt.(Vis mer)
  Når: klokken 11:00
  Hvor: Scandic Byparken (gamle Rica Hotel)
  Mer informasjon ›

Oslo

 • Det Gode Selskab @ Jaeger

  Det Gode Selskab kjører fester i kjent stil hver eneste søndag på Jæger. Tod Louie og Solaris i Det Gode Selskab vil med sine ukentlige gjester sørge for at det lyder godt i Jægerstua for alle dere... Det Gode Selskab kjører fester i kjent stil hver eneste søndag på Jæger. Tod Louie og Solaris i Det Gode Selskab vil med sine ukentlige gjester sørge for at det lyder godt i Jægerstua for alle dere som ikke bekymrer dere over mandagens gjøremål. Tod Louie & Solaris (Det Gode Selskab) Oslos beryktede dj-duo som gjennom årene bak spakene i Det Gode Selskab har levert utallige dj sets og parties rundt om i Oslo. Nylig var de på Club De Visionaere i Berlin, et set som har åpnet nye dører ut til Europa. Deres stil inspireres i takt med de norske årstidene, men en fellesnevner er drivende, innovativ, dyp og utforskende klubbmusikk gjerne melodiøst og alltid med en god dose groove.(Vis mer)
  Når: klokken 22:00
  Hvor: Jaeger, Grensen 9
  Aldersgrense: 20 år
  Mer informasjon ›

 • Jul i Hovseterhallen: Håndballkamp Raballder - Bjørndal

  Raballders håndballherrer har spilt seg til tabelltopp denne høsten og leder serien nå som julen nærmer seg. Men før de kan ta ferie, står Bjørndal for tur i hjemmearenaen Hovseterhallen. Raballder gi... Raballders håndballherrer har spilt seg til tabelltopp denne høsten og leder serien nå som julen nærmer seg. Men før de kan ta ferie, står Bjørndal for tur i hjemmearenaen Hovseterhallen. Raballder gi deg gratis inngang med julestemning og morsom håndball. Salg av julegløgg og kaffe med pepperkaker og klementiner.(Vis mer)
  Når: klokken 16:00
  Hvor: Hovseterhallen, Hovseterveien 76
  Mer informasjon ›


Bildeserier Fler »

bilde
bilde
bilde
bilde
bilde