2833

innlogget

10597

kvinner

35439

menn

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© Gaysir AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no


ANNONSE

Hva skjer i dag

Tips oss!

Oslo

 • LeDa - omvisning på Nasjonalteateret

  Lesber i dagslys får omvisning på Nasjonalteateret av Aasmund Robert Vik. Han vet "alt" om stedet og viser oss rundt på sin siste arbeidsdag før han pensjonerer seg. Tidspunktet kommer vi tilbake til,... Lesber i dagslys får omvisning på Nasjonalteateret av Aasmund Robert Vik. Han vet "alt" om stedet og viser oss rundt på sin siste arbeidsdag før han pensjonerer seg. Tidspunktet kommer vi tilbake til, men det blir endel senere enn vanlig pga pågående forestillinger som vi ikke vil kollidere med. Kafebesøk etterpå.  Kontaktperson: Solfrid tlf 97173143.(Vis mer)
  Hvor: Nasjonalteateret

 • Raballder volleyball trener

  Vi trener hver tirsdag kl. 19.15 - 21 på Stig Skole. Er du interessert i bli med og spille? Sjekk vår gruppe på Facebook.... Vi trener hver tirsdag kl. 19.15 - 21 på Stig Skole. Er du interessert i bli med og spille? Sjekk vår gruppe på Facebook.(Vis mer)
  Når: klokken 19:15
  Hvor: Stig skole, Stovner

Trondheim

 • Raballder Volleyball Trondheim trener

  Raballder Volleyball Trondheim trener på tirsdager fra kl 19 til kl 21 i Blussuvollhallen, og på torsdager fra kl 21 til kl 23 i Nidarøhallen F1. Se på Facebook-gruppe eller temagruppe her på Gaysir... Raballder Volleyball Trondheim trener på tirsdager fra kl 19 til kl 21 i Blussuvollhallen, og på torsdager fra kl 21 til kl 23 i Nidarøhallen F1.

  Se på Facebook-gruppe eller temagruppe her på Gaysir hvis du har lyst å bli med!
  (Vis mer)
  Når: klokken 19:00
  Hvor: Blussuvollhallen (tirs) og Nidarhøhallen F1 (tors).


Bildeserier Fler »

bilde
bilde
bilde
bilde
bilde