2164

innlogget

10137

kvinner

35122

menn

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Bli medlem gratis!

© Gaysir AS
Om oss  • Personvern  • Annonsering
Tips oss: redaksjonen@gaysir.no


ANNONSE

Hva skjer i dag

Tips oss!

Bergen

 • Let's Have a Tiki! feat. Double D @ Fincken

  Yaman! Finckens månedlige tropenatt aka Let's Have a Tiki! er tilbake! Denne gangen med dobbel D bak spakene. Daase og Drristin varmer alle stivfrosne danseføtter i Finckens egen jungel og fyller... Yaman! Finckens månedlige tropenatt aka Let's Have a Tiki! er tilbake! Denne gangen med dobbel D bak spakene. Daase og Drristin varmer alle stivfrosne danseføtter i Finckens egen jungel og fyller høyttalerne med sweet reggae music, dancehall, afrobeat, ritmo latino + + Denne kvelden dedikerer vi all rumperisting til de diggeste rytmene og de mest dansbare melodiene i en rundreise fra Afrika til Karibien og fra Karibien til Sør-Amerika. Rett og slett en varm og dritdeilig danseopplevelse som kommer til å føles i lemmene langt utover søndagen! Reggae lovers, dancing queens og varmblodige vestlendinger, denne kvelden er for dere! Festen starter kl 23, CC kr 50,- for treiginger. Blam!(Vis mer)
  Når: klokken 23:00
  Hvor: Fincken, Nygårdsgaten 2A
  Aldersgrense: 20 år
  CC: 50 kroner
  Mer informasjon ›

Oslo

 • SCORE SEASON Opening Party

  Lørdag 31 januar er det klart for årets første Score party. Også denne kvelden er stedet Ballroom, i sentrum av Oslo. Her har vi totalt tre avdelinger, med hovedscenen som episenter for festen. På... Lørdag 31 januar er det klart for årets første Score party. Også denne kvelden er stedet Ballroom, i sentrum av Oslo. Her har vi totalt tre avdelinger, med hovedscenen som episenter for festen. På Underscore blir det som vanlig deep & dirty house, og i loungen byr vi på cocktaildisco. Denne helgen er det årets store frisørmesse i Oslo, og ved midnatt blir det et stort fashion show sponset av head hear&beauty (varer ca 5 minutter). DJs: Nelson, Skorm Volt, Mr. Evens(Vis mer)
  Når: klokken 23:00
  Hvor: Ballroom, Nedre Vollgate 11
  Aldersgrense: 20 år
  CC: 150 kroner
  Mer informasjon ›

 • Klubbkveld på SLM

  Vi inviterer til en hot og heftig kveld med bra med action og musikk. Du bidrar med god stemning og atmosfære, så skal vi som arrangerer gjøre vårt. Vi liker det aller best når du finner frem noe digg... Vi inviterer til en hot og heftig kveld med bra med action og musikk. Du bidrar med god stemning og atmosfære, så skal vi som arrangerer gjøre vårt. Vi liker det aller best når du finner frem noe digg fetishtøy, men husk at du kommer langt med en slitt sexy jeans og nøytral t-shirt - så come on; Ikke la kleskoden stoppe deg fra å møte opp! Er du nysgjerrig på klubben og ønsker å føle stemningen litt på pulsen (kanskje er det din aller første tur til SLM Oslo?) så vit at folk er lett å komme i kontakt med - du må bare ta litt initiativ selv. Lurer du på noe - skriv i Gaysir gruppa vår (SLM). Møt opp og bli med å skap en bra kveld og hot stemning!!(Vis mer)
  Når: klokken 23:00
  Hvor: Rådhusgata 2 (inngang fra Nedre Slottsgate)
  Aldersgrense: 18 år
  CC: 120 kroner
  Mer informasjon ›

 • Elsker i to etasjer

  Elsker byr på hits, schlagers og good times i to etasjer. Elsker Hits ligger i andre etasje, mens Elsker Schlager i første etasje byr på dj Monsuun. Dørene til Elsker Hits åpner kl 22.
  Når: klokken 20:00
  Hvor: Elsker, Kristian IVs gate 9
  Aldersgrense: 20 år
  Mer informasjon ›

 • SO - for jenter som liker jenter

  I helgen feires det alltid litt ekstra på SO. Vi har ulike DJs som spiller hver helg fra kl. 23. RnB og HipHop til pop og "kommers". Forvent deg topp stemning på dansegulvet! I baren finnes det noe... I helgen feires det alltid litt ekstra på SO. Vi har ulike DJs som spiller hver helg fra kl. 23. RnB og HipHop til pop og "kommers". Forvent deg topp stemning på dansegulvet! I baren finnes det noe for alle, alt fra klassikere og SO cocktails til alkoholfritt. Aldersgrense fredag - søndag: 20 år. Lørdag: 24 år (etter kl 24).

  Siste fre hver måned = SO Revival 30+ (21:00-24:00).
  (Vis mer)
  Når: klokken 21:00
  Hvor: SO, Arbeidergata 2
  Mer informasjon ›

Stockholm/Sverige

 • KING KONG Sthlm

  A jungle rhythm is beating at bohemian söders gay corner Mariatorget. KING KONG enters nostalgic Guldapan every Saturday for all you party animals. dance floor; A symbiosis of dance, RnB, 80s, 90s,... A jungle rhythm is beating at bohemian söders gay corner Mariatorget. KING KONG enters nostalgic Guldapan every Saturday for all you party animals.

  dance floor; A symbiosis of dance, RnB, 80s, 90s, disco and vocal pop house.
  schlager floor; Heavy mental Schlager and passionate pop. Release the Gayrilla in you! Zoological: 11pm - 03 am.
  (Vis mer)
  Når: klokken 23:00
  Hvor: Guldapan, Mariatorget 1A
  Aldersgrense: 20 år
  CC: 140 kroner
  Mer informasjon ›


Bildeserier Fler »

bilde
bilde
bilde
bilde
bilde