46946 medlemmer
926 innlogget

Brukernavn:

Passord:

Husk brukernavn

Bli medlem gratis
Siste fra forumet
Helse

Lurer du på noe angående sikrere sex eller andre helsespørsmål? Eller vil du teste deg?

Her finner du informasjon »

ANNONSE

Utesteder

Bergen   Bodø   Drammen   Gjøvik   Kristiansand   Oslo   Stavanger   Trondheim   Tønsberg  
Laster, vennligst vent...

Hva skjer lørdag 30. august

Fredrikstad

 • Klesbyttedag i Skeiv Ungdom Østfold!

  Da starter Skeiv Ungdom Østfold opp igjen etter sommeren, og vi holder som lovet en klesbyttedag aller først! :) Vi starter med selve klesbyttingen på Frivillighetssentralen i Fredrikstad kl 12, og vi holder på helt til kl 17. Deretter gjør vi om til en hyggekveld for de som vil være med videre på det, eller evnt dukke opp for å bli med da:) Men hva er egentlig en klesbyttedag, tenker du? Jo det skal vi fortelle deg! Har du noen klær liggende i skapet du aldri har fått kvittet deg med? Eller har du lyst til å fornye garderoben din? Da er vår klesbyttedag stedet for deg! Ta med deg gamle klær, og dra hjem med nye! Vi tar alle med oss de klærne vi lenger ikke har bruk for, og velger og vraker blant andres flotte plagg! Someone's trash is another's treasure! ;) Merk! Klesbyttedagen er åpen for alle,skeive som hetro, unge som gamle, da vi ønsker at flest mulig vil komme å bli kjent med oss i SkU Østfold, men eventen som begynner etter at klesbyttingen er over kl 17 (hyggekvelden), er kun for oss under 30! :) Og man trenger selvfølgelig ikke være medlem av Skeiv Ungdom for å være med på dette, men om du vil skal ikke vi stoppe deg! :D For mer informasjon ta kontakt med leder Ine Schillinger enten på facebook eller mail: ineschillinger@gmail.com.
  Når: klokken 12:00
  Hvor: Frivillighetssentralen, Fredrikstad Sentrum. Nygaardsgata 29.
  Mer informasjon »

Kirkenes

 • En fargerik Aften på Nye Havna Pub

  Det er på tide å ha det litt morro sammen. En aften med litt bobler, prat og en liten allmenkunnskapsquiz. Arrangementet har kun som mål å samle mennesker som er fantastiske for den de er, slik at man kan være fantastiske sammen. Kvelden er fri for "lables", nå skal det være hyggelig=)

  Når: klokken 18:00
  Hvor: Johan Knutzensgate 1
  Aldersgrense: 18 år
  Mer informasjon »

Oslo

 • Fire Club Stratos Roof Top Party

  Fire Club Stratos Roof Top Party. Diskjokke Smalltown Supersound | Full Pupp Lørdag | 30 aug | Stratos, Youngstorget KL.22:00 | CC:100,- etter midnatt 150,- | ID:20 | Endelig er vi klare for nok en ny kveld i stratosfæren. Årets FIRE sesong har startet fantastisk. Fulle hus og dirty dirty dancing. Vi fortsetter lørdag 30 august med en av våre favoritter, Diskjokke. Dette er fjerde gangen Diskjokke spiller for Fire og hver gang har endt i ekstatisk dans og mildt sagt stive hofter dagen derpå. Diskjokke er en av våre mest hardtarbeidende av djs -nasjonalt og internasjonalt.
  Når: klokken 22:30
  Hvor: Stratos, Youngstorget V/Internasjonalen
  Aldersgrense: 20 år
  CC: 150 kroner
  Mer informasjon »
 • Åpen dag i Operaen / Visning av filmen Ballettguttene

  Den Norske Opera&Ballett og Indie Film inviterer til eksklusiv visning av kinoversjonen av Ballettguttene. Visningen er grais under Åpen Dag i Operaen lørdag 30.aug kl. 17.30.  På visningen kan du møte ballettguttene selv og alle som har laget filmen!

  Når: klokken 17:30
  Hvor: Den Norske Opera&Ballett
  Mer informasjon »

Tønsberg

 • Mangfold i Vestfold

  LLH Vesfold arrangerer homodagene Mangfold i Vestfold 29. og 30. august. Det blir to dager med godt hummør og mye fest og moro. Her er høyt under taket og latteren henger løst! Foreløpig program (flere ting som ikke er ferdig enda):

  Program lørdag 30 august:
  Kl. 1100: Foredrag (prøver å ordne et diskusjonsforum der en diskuterer den problematikken transpersoner går igjennom)

  Kl. 12.30: Dildo party. IKKE BEKREFTET

  Kl. 14.00: Parade fra torget. Vi går fra torget ned til nedre langgate, langs gaten til hotell klubben og ned på brygga. Så går vi langs brygga til oseberg kulturhus, opp til nedre langgate og tilbake til torget. Møtes på kubben etterpå for kake og kaffe.

  Kl. 22.00: Pride fest på hotell klubben. Dørene åpnes kl 22 for årets største LLH-arrangerte fest. Dj en spiller livlig musikk ut i de sene nattetimer og setter stemningen for en megakveld. Ta med vennegjengen og kom. 18 års grense. Inngang koster 100 for ikke medlem og 50 for medlemmer.
  Når: klokken 20:00
  Hvor: Quality hotel klubben Tønsberg
  Mer informasjon »
IKKE FINN DEG I DETannonse
Jeg vil si ifra
LLH ber alle som har vært utsatt for hatkriminalitet om å si i fra.
HELSEannonse
Pass på deg selv
Ta hurtigtest for hiv. Testen er for menn som har sex med menn, og er gratis.
GS BUTIKKannonse
Abonner på nyheter fra GS butikk
GS butikk har egen side på Facebook.

Gallerier

Flere gallerier »